drie studenten van de master ontwerpen van eigentijds leren, lachen.

Meld je aan!

Bedankt voor je interesse in deze masteropleiding. Wij ontmoeten je graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september. Je aanmelding gebeurt in een aantal stappen, wacht daarom niet te lang.

Voor komend studiejaar is in elk geval plek voor de eerste 25 aanmeldingen via Studielink. Daarna hanteren wij een wachtlijst. Dit doen wij mede omdat wij onze opleiding zelf ook graag zo eigentijds mogelijk vorm willen geven en persoonlijke coaching een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt. 
De eerste 25 aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Je bent nog van harte welkom voor een adviesgesprek om je te orienteren op een start in studiejaar 2024-2025.

Toelatingsvoorwaarden
Check even of je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Adviesgesprek of intake
Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Vraag een adviesgesprek aan en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van de opleiding. Wil je nog wat weten voordat je een gesprek aanvraagt, mail gerust naar Elke Kraaijvanger.

Aanmelden via Studielink
Nadat je contact hebt gehad met de opleiding, kun je je via Studielink aanmelden. 

Start jouw aanmelding via Studielink

Bevestiging en aanmelding
Na je aanmelding via Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post en e-mail de bevestiging van jouw aanmelding. De opleiding neemt daarna contact met je op over het verdere verloop van de toelatingsprocedure.

Definitieve inschrijving
Heb je de gehele toelatingsprocedure met goed gevolg doorlopen dan ben je definitief ingeschreven voor de opleiding.