Dit is je studie

De Master Musculoskeletale Revalidatie duurt 3 jaar en is modulair van opzet. De 1e module, waarin je een brede musculoskeletale basis aanlegt (1 jaar), kan je ook los volgen. Na een toelaatbaarheidsonderzoek is het ook mogelijk om alleen de specialisatiemodule (1-2 jaar) te doen.

studenten kijken naar scherm

Een master van 3 jaarDe opbouw van je studie

Met de 1e module (1 jaar) ontwikkel je een brede musculoskeletale basis. In jaar 2 kies je 1 van de 3 uitstroomrichtingen en in jaar 3 doe je onderzoek en diep jij je jouw specialisatie verder uit. Je hebt 1 dag per week les, je leert in de online leeromgeving, maar vooral in je eigen beroepspraktijk. In het beweeglab oefen je met innovatieve meet- en behandelmethoden. De totale studiebelasting is 72 ECTS.

student oefent met bal en lacht

Programma

Maak kennis met onze docenten:

Suzan Mooren

Dr. Suzan Mooren – van der Meer is opleidingscoördinator van de Masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie.

Monique Sluitman

Je kunt bij mij terecht voor al je vragen rondom het starten met de Master, afspraken maken met Suzan, inschrijven voor toetsen, de toetsplanningen, Onderwijs Online, HANCard en HAN Account.

Florian Abu Bakar

Voor mij is het combineren van praktijk, onderwijs en onderzoek een drijfveer én uitdaging.

Beate Dejaco

Beate combineert haar werkzaamheden als fysiotherapeut met het docentschap binnen de opleiding Master Musculoskeletale Revalidatie.

Niki Stolwijk

Niki werkt nu als docent/onderzoeker op de opleiding Fysiotherapie en de Master Musculoskeletale Revalidatie (MMR). Ze is lid van het European Network of Physiotherapy in Higher Education.

Anke van den Broek

Anke is docent in het eerste jaar, waarbij ze onderwijs verzorgt gericht op het wetenschappelijke domein en professioneel handelen.

Jean-René Ruitenbeek

Samen met mijn broer geef ik ook cursussen aan health professionals voor FitAdvisor.

Alida van den Berg

Studenten begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling vind ik een mooie rol.

Wouter Silvis

Ik heb affiniteit met het begeleiden en coachen van cliënten. Zeker als het gaat om complexe zorgvragen.

Jesper Knoop

Op dit moment werk ik als onderzoeker op het gebied van fysiotherapie bij aspecifieke lage rugpijn, knieartrose, reumatoïde artritis en de Ziekte van Bechterew bij zowel de HAN, de VU en het Amsterdam UMC.

Inge van Haren

Inge werkt parttime aan haar promotieonderzoek bij het lectoraat Werkzame Factoren in Fysiotherapie en Paramedisch Handelen. Het promotieonderzoek is gericht op return to sport na een voorste kruisband operatie.

Linn Willemsen, manager Fysiotherapie, Sportmedisch CentrumErvaringen van studenten en werkgevers

“Collega’s die deze masteropleiding volgen, worden sterker in het klinisch redeneren. Ze onderzoeken beter en helpen onze klanten beter. Ook kijken ze kritischer naar processen, dat merk je bij intervisie of casusbesprekingen.”

portret Linn Willemsen

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN deeltijd Master Musculoskeletale Revalidatie.

meter om enkel heen