Dit is je studie

De Master Musculoskeletale Revalidatie duurt 3 jaar en is modulair van opzet. De 1e module, waarin je een brede musculoskeletale basis aanlegt (1 jaar), kan je ook los volgen. Na een toelaatbaarheidsonderzoek is het ook mogelijk om alleen de specialisatiemodule (1-2 jaar) te doen.

studenten kijken naar scherm

Een master van 3 jaarDe opbouw van je studie

Met de 1e module (1 jaar) ontwikkel je een brede musculoskeletale basis. In jaar 2 kies je 1 van de 3 uitstroomrichtingen en in jaar 3 doe je onderzoek en diep jij je jouw specialisatie verder uit. Je hebt 1 dag per week les, je leert in de online leeromgeving, maar vooral in je eigen beroepspraktijk. In het beweeglab oefen je met innovatieve meet- en behandelmethoden. De totale studiebelasting is 72 ECTS.

student oefent met bal en lacht

Programma

Linn Willemsen, manager Fysiotherapie, Sportmedisch CentrumErvaringen van studenten en werkgevers

“Collega’s die deze masteropleiding volgen, worden sterker in het klinisch redeneren. Ze onderzoeken beter en helpen onze klanten beter. Ook kijken ze kritischer naar processen, dat merk je bij intervisie of casusbesprekingen.”

Er is geen omschrijving beschikbaar

Britt Dorrestein, manueel therapeut Sportmedisch Centrum Papendal

“Fysiotherapie splitst zich in 3 biomedische domeinen: musculoskeletaal, centraal neurologisch en cardiopulmonaal. Deze opleiding speelt daarop in. Tijdens de master krijg je bovendien te maken met veel meer pathologie. Zo herken je een patroon eerder.”

Er is geen omschrijving beschikbaar

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN deeltijd Master Musculoskeletale Revalidatie.

meter om enkel heen