Jouw toekomst als Master in de Molecular Life Sciences

Na jouw master heb je kennis van en ervaring met onderzoek, productontwikkeling en projectmanagement. Bovendien weet jij van wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, patenten, bio-informatica, statistiek en business development. Jij bent de gewilde schakel tussen lab en management, wetenschap en praktijk.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Functies

Door je brede kennis en vaardigheden heb je alle tools voor het zelfstandig plannen en uitvoeren van onderzoeks- en ontwikkelprojecten. Je kunt aan complexere taken werken en meer verantwoordelijkheid nemen vergeleken met de afgestudeerde bachelor.

Met jouw mastergraad kun je in diverse functies aan de slag zoals (junior) projectleider, projectmanager, labmanager of (associate) scientist. Je hebt de basis om in de toekomst door te stromen naar diverse andere functies.

Je kwalificaties sluiten het beste aan bij het bedrijfsleven, maar ook in andere (toepassingsgerichte) onderzoeksinstellingen kun je aan de slag. Met de Master of Science op zak kun je ook een promotietraject starten in het toepassingsgerichte onderzoek. De mastergraad opent deuren naar diverse organisaties en boeiende functies met meer verantwoordelijkheid.

studenten luisteren naar uitleg in lab

De meerwaarde van een master voor je werk

Je hebt een schat aan inhoudelijke kennis én praktische expertise. Je bent breed inzetbaar en kunt zelfstandig aan complexe taken werken. Zo draag je direct bij aan de efficiënte realisering van projecten in jouw beroepspraktijk. Wil je weten of de master bij jou past?

Er is geen omschrijving beschikbaar

Praktische informatieWat je moet weten voor je begint

Alles wat je moet en wilt weten over de voltijd Engelstalige Master Molecular Life Sciences.

machine klaarmaken in lab