Dit is je studie

In de Engelstalige Master Molecular Life Sciences leer je wetenschappelijk onderzoek toepassen voor de ontwikkeling van producten voor de farmaceutische industrie of biotechnologie Hiervoor ontwikkel je zowel je wetenschappelijke vaardigheden als je competenties in het managen van projecten.

Er is geen omschrijving beschikbaar

De opbouw van je studie

De voltijd Master Molecular Life Sciences duurt 2 jaar. Je hebt 1 dag per week les en 1 volle week in oktober. Verder leer je in de online leeromgeving en op je stageplek. Je loopt 3 dagen per week bij een bedrijf of toepassingsgerichte onderzoeksinstelling. In het laatste half jaar van je studie werk je fulltime op je stageplek en doe je je afstudeeronderzoek. De totale studiebelasting is 120 EC.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Programma

Het programma bestaat uit 7 modules. Er zijn 4 inhoudelijke modules over alle aspecten van toegepast onderzoek en productontwikkeling en de biotechnologie. 3 modules voer je op je stageplek uit. Deze focussen vooral op onderzoek vaardigheden, kennis van productontwikkeling en skills in het managen van projecten.

Ervaringen van studenten en werkgeversStageplaats

Deeya ShankariStudenten aan het woord

Priscilla van de Rotter

Volgende paginaJouw toekomst als Master of Science

Er is geen omschrijving beschikbaar