Dit is je studie

De deeltijd Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties bestaat uit 9 modules. Volg je ze allemaal achter elkaar, dan behaal je in ruim 2 jaar je titel Master of Arts in Management & Innovatie. Wil je het programma opdelen of studeren in je eigen tempo? Vraag naar de mogelijkheden!


Een Master met 9 modulesDe opbouw van je studie

Je leert in de lessen, in de online leeromgeving en in je eigen beroepspraktijk. Je krijgt intensieve begeleiding, vaak in intervisiegroepen van 4-5 studenten met een vaste docentbegeleider. De totale studiebelasting is 67,5 EC. In september start de master in Nijmegen en in januari in Rotterdam.

Programma

Je hebt in het 1e jaar 3 dagen per maand les, in het 2e jaar 2 dagen per maand. Je bent 12 á 16 uur per week bezig met les, zelfstudie en praktijkopdrachten. Na het 1e jaar kun je direct door naar het 2e jaar óf even stoppen en eerst werkervaring opdoen. Heb je een vooropleiding of ervaring in het vakgebied? In een oriënterend gesprek bekijken we graag of je vrijstelling kunt krijgen.

Gera Hendriks, manager bedrijfsvoering en controller bij Rijnstad  Laat je inspireren

De transitie in de zorg is een feit; maatschappelijke organisaties kraken in hun voegen. Hoe zorg je dat je organisatie echt vernieuwt? Gera Hendriks vond antwoord op haar vragen in de Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties.

Robert Simons, verpleegkundig bestuurder bij het Academisch Medisch CentrumErvaringen van studenten en werkgevers

“Een master is wat mij betreft het minimale niveau van een hoofdverpleegkundige in een academisch ziekenhuis. Je doet kennis op van waar je kennis kunt halen. Je leert hoe de wereld om je heen in elkaar zit en vergroot je persoonlijk leiderschap.” 

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de deeltijd Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties.