Jouw toekomst met Technische Bedrijfskunde

Een technisch bedrijfskundige is voor werkgevers van onschatbare waarde. Jij weet namelijk hoe nieuwe techniek het beste tot z’n recht komt. Het vakgebied combineert technische kennis bovendien met professionele management skills. Je bent de verbindende schakel tussen management, technisch specialisten en de mensen op de werkvloer. Dat maakt je ook een ideale projectleider. Of een leidinggevende!

technische bedrijfskunde hyster locatie

Wat kun je worden met Technische Bedrijfskunde?

Meer dan genoeg! Met jouw brede inzicht in techniek en management kom je voor heel veel banen in aanmerking. En wie weet geef jij over een paar jaar leiding aan een afdeling binnen een technisch bedrijf. Of ben je zelfstandig ondernemer. Jij maakt de keuze!

 • Er is geen omschrijving beschikbaar

  Projectleider

  Je bent als geen ander in staat om technische projecten tot een goed resultaat te brengen.
 • studenten bekijken model

  Manager kwaliteitszorg

  Bedrijven moeten kwaliteit leveren om te bestaan. Je ziet toe op verbeteringen en veiligheid. En dat kan jij!
 • Student schrijft op bord

  Productiemanager

  Als productiemanager ben je verantwoordelijk voor het hele proces van binnenkomst van de goederen en het maken van de onderdelen, tot het afleveren van het product.
 • technische bedrijfskunde hyster locatie

  Afdelingschef in- en verkoop

  Jij combineert technische kennis met communicatieve vaardigheden. Jij denkt ook commercieel en weet te verkopen!
 • ORM studenten aan het werk in broedplaats

  Ondernemer

  Als ondernemer bepaal je alles zelf. Met jouw achtergrond als technisch bedrijfskundige èn de kriebel van het ondernemerschap zijn er alle ingrediënten om zelf je eigen bedrijf te beginnen. Of om een goedlopende onderneming over te nemen.
 • Still Kevin Geurtsen IPO Cleantech

  Bedrijfskundig adviseur

  Als bedrijfskundig adviseur kun je bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in het mestbeleid. Dan ben je verantwoordelijk voor de wet- en regelgeving en de berekeningen die met het mestbeleid te maken heeft.

Doorstuderen

Ga je na de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de slag, of studeer je verder? Wil je een stapje hoger op? Verken de mogelijkheden bij de masters. Een spannende keuze!

 • Master Innovation Management

  Je kiest bijvoorbeeld voor de masteropleiding Innovation Management in Eindhoven. Daar zoom je maximaal in op zaken als productontwikkeling, business intelligence, marketing en ondernemerschap. 
 • Pre-master Business Administration

  Wil je meer met management? Dan is een pre-masteropleiding Business Administration misschien iets voor jou. Je leert meer over strategische besluitvorming en management, Human Resource, marketing en organisatiewetenschappen.
 • Master Lean Engineering

  Deze Engelstalige deeltijd Mastertrack Lean Engineering aan de HAN vergroot jouw engineering skills en geeft je de tools om ontwerp- en ontwikkelprocessen te verbeteren.
 • Master Applied Data Science

  Data is key! Resultaten inschatten, effecten van een behandeling voorspellen, bezettingsgraad van een hotel optimaliseren? Allemaal data driven! Word jij de veelgevraagde specialist in dit vakgebied?

Andere mogelijkheden voor doorstuderen

Volgende paginaDe inhoud van Technische Bedrijfskunde

Hoe is jouw studie opgebouwd?

technische bedrijfskunde hyster locatie