Jouw toekomst met Technische Bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde is voor werkgevers van onschatbare waarde. Een technisch bedrijfskundige weet namelijk hoe nieuwe techniek het beste tot z’n recht komy. Het vakgebied combineert technische kennis bovendien met management skills. Dat maakt je ook een ideale projectleider. Of een leidinggevende!


Wat kun je worden met Technische Bedrijfskunde?

Nou, meer dan genoeg! Met jouw brede inzicht in techniek en management kom je voor heel veel banen in aanmerking. En wie weet geef jij over een paar jaar leiding aan een afdeling binnen een techniekbedrijf. Ben je geknipt voor!

 • Projectleider

  Je bent als geen ander in staat om technische projecten tot een goed resultaat te brengen.
 • Manager kwaliteit

  Bedrijven moeten kwaliteit leveren om te bestaan. Je ziet toe op verbeteringen en veiligheid. En dat kan jij!
 • Productieleider

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het hele proces van binnenkomst van de goederen en het maken van de onderdelen, tot het afleveren van het product.
 • Commercieel-technisch inkoper of verkoper

  Jij combineert technische kennis met communicatieve vaardigheden. Jij denkt ook commercieel en weet te verkopen!
 • Ondernemer

  De  ondernemer bepaalt alles zelf. Met de achtergrond van TBK en de kriebel van het ondernemerschap zijn er alle ingrediënten om zelf je eigen bedrijf te beginnen. Of over te nemen. 

Doorstuderen

 • Master Innovation Management

  Je kiest bijvoorbeeld voor de masteropleiding Innovation Management in Eindhoven. Daar zoom je maximaal in op zaken als productontwikkeling, business intelligence, marketing en ondernemerschap. 
 • Master Bedrijfskunde

  Zie je meer in management? Dan is een masteropleiding Bedrijfskunde misschien iets voor jou. Bijvoorbeeld Strategische besluitvorming en management, organisatiewetenschappen, HR, marketing aan de Radboud Universiteit. Zet daar je tanden maar eens in! 
 • Master Lean Engineering

  Deze master doe je in een vertrouwde omgeving:  hij wordt door de HAN zelf aangeboden. Je kunt kiezen uit een voltijdvariant, of voor deeltijd, wanneer je al werkt.  

Volgende paginaDe inhoud van Technische Bedrijfskunde

Hoe is jouw studie opgebouwd?