Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Jouw toekomst met Logistics Management

Processen slim en duurzaam organiseren om de klant blij te maken! Na de opleiding Logistics Management ben je een logistiek specialist. Je overziet het hele logistieke proces. Van inkoop van grondstoffen en materialen tot het afleveren van het product bij de klant. En je houdt alle informatie- en geldstromen in de gaten. Na je hbo logistiek zijn er veel bedrijven waar je je weg gaat vinden.

Twee studenten lopen lachend buiten op het plein voor de campus in Arnhem

Studenten vertellen

Wat kun je worden na Logistics Management?

Beroepen Logistics Management

Met hbo logistiek kun je overal terecht: van midden- en kleinbedrijven tot grote internationale industriële of dienstverlenende bedrijven. Maar ook in de non-profit, zorg en bij overheden is werk genoeg.

 • Inkoper

  Inkopers werken op veel verschillende plekken: van winkelketens tot ziekenhuizen. En ze regelen van alles: van leverancierselectie, inkoop materialen, prijsonderhandelingen, kostenreductie tot aanbestedingen bij gemeenten.

 • Supply chain manager

  Je overziet de hele productieketen bij een distributiecentrum of een productiebedrijf en kijkt waar de logistiek beter én goedkoper kan. 

 • Supply chain planner

  Je regelt dat inkopen, voorraden op orde zijn en producten op tijd en efficiënt worden geleverd.

 • Productieplanner

  Je zorgt met je strakke planning er voor dat grondstoffen, halffabricaten en eindproducten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit is met name van toepassing bij productiebedrijven zoals in de auto-industrie of voedingsmiddelen industrie.

 • Logistics Engineer

  Je houdt je bezig met het verbeteren van logistieke processen. Aan de hand van data bekijk je waar de knelpunten zitten, bedenk je hoe dit verbetert kan worden en je voert de verbetering door.

 • Supply chain consultant

  Je adviseert een organisatie over onderwerpen die over de hele productieketen en/of het management daarvan gaan. Je houdt je bezig met onderzoek doen, bedenkt een strategie en lost knelpunten op.

Ik wil momenteel na mijn opleiding Logistics Management een hbo-master projectmanagement doen. Dit verbreedt mijn ervaringen en op logistiek gebied geeft het ook verdiepende expertise.

Doorstuderen in de logistiek?

Wil jij na je opleiding Logistics Management verder studeren? In de hbo logistiek zijn mogelijkheden genoeg. Je kunt ook kiezen voor een master in de logistiek.

 • Circulaire Economie (MSc)

  Het is voor (grote) bedrijven steeds belangrijker om op duurzaamheid in te zetten. Met een master circulaire economie word jij de specialist die deze processen in gang te zet.

 • Finance & Control (Bedrijfseconomie)

  Altijd meer met cijfertjes willen doen? Er is grote behoefte aan controllers en accountants: leer meer over data-analyse, ICT, en financiële informatievoorziening.

 • Master Supply Chain Management

  Met Supply Chain Management word je expert in het ontwerpen, implementeren en managen van competitieve supply chains. Na de master kun je aan de slag als vakspecialist, manager of adviseur op het gebied van de samenwerking met toeleveranciers en de levering aan afnemers en eindklanten.

 • Kopopleiding (verkorte lerarenopleiding)

  Wil jij in 1 jaar leraar worden? Dan kun je bij de HAN de verkorte lerarenopleiding volgen. Hiermee haal je in korte tijd je 2e-graads lesbevoegdheid. 

Dit is je studie hbo logistiek

Wat leer je tijdens de opleiding? Bekijk de opbouw van Logistics Management.

407443 Foto Logistics Management voltijd, klassetting
draw-cta-title