Jouw toekomst met Logistics Management

Processen slim en duurzaam organiseren om de klant blij te maken! Na de opleiding Logistics Management ben je een logistiek specialist. Je overziet het hele proces. Van inkoop van grondstoffen en materialen tot het afleveren van het product bij de klant. En je houdt alle informatie- en geldstromen in de gaten.


Beroepen Logistics Management

Met hbo logistiek kun je overal terecht: van midden- en kleinbedrijven tot grote internationale industriële of dienstverlenende bedrijven. Maar ook in de non-profit, zorg en bij overheden is werk genoeg.

 • Inkoper

  Inkopers werken op veel verschillende plekken: van winkelketens tot ziekenhuizen. En ze regelen van alles: van leverancierselectie, inkoop materialen, prijsonderhandelingen, kostenreductie tot aanbestedingen bij gemeenten.
 • Supply chain manager

  Je overziet de hele productieketen bij een distributiecentrum of een productiebedrijf en kijkt waar de logistiek beter én goedkoper kan. 
 • Supply chain planner

  Je regelt dat inkopen, voorraden op orde zijn en producten op tijd en efficiënt worden geleverd.
 • Productieplanner

  Je zorgt met je strakke planning er voor dat grondstoffen, halffabricaten en eindproducten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit is met name van toepassing bij productiebedrijven zoals in de auto-industrie of voedingsmiddelen industrie.
 • Kwaliteitsmanager

  In de voedingsmiddelenindustrie heb je genoeg logistieke uitdagingen. Je signaleert en adviseert hoe de kwaliteitseisen in de foodsector gehaald en verbeterd kunnen worden.

Doorstuderen

 • Circulaire Economie (MSc)

  Het is voor (grote) bedrijven steeds belangrijker om op duurzaamheid in te zetten. Met een master circulaire economie word jij de specialist die deze processen in gang te zet.
 • Finance & Control (Bedrijfseconomie)

  Altijd meer met cijfertjes willen doen? Er is grote behoefte aan controllers en accountants: leer meer over data-analyse, ICT, en financiële informatievoorziening.
 • Master Supply Chain Mangement

  Met Supply Chain Management word je expert in het ontwerpen, implementeren en managen van competitieve supply chains. Na de master kun je aan de slag als vakspecialist, manager of adviseur op het gebied van de samenwerking met toeleveranciers en de levering aan afnemers en eindklanten.

Volgende paginaDit is je studie

Wat leer je tijdens de opleiding? Bekijk de opbouw van Logistics Management.