Dit is je studie

De opleiding Leraar Economie deeltijd is flexibel ingericht. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde van de modules aanpassen. Daardoor kun je ‘m goed combineren met je huidige baan of gezinsleven en heb je straks een volwaardig bachelordiploma op zak.

4 jaar of 2,5 jaar studerenDe opbouw van de deeltijdopleiding Leraar Economie

De deeltijdopleiding Leraar Economie duurt 2,5 tot 4 jaar en bestaat uit 8 modules van een half jaar. In die tijd kun je je lesbevoegdheid halen. De opleidingsduur is afhankelijk van je vooropleiding(en) en werkervaring. Dit stemmen we af in een intakegesprek. In ieder jaar van je opleiding loop je stage.

Bepaal zelf de volgorde van je studieFlexibele modules

De lerarenopleiding Economie deeltijd bestaat uit 7 modules plus een minor. In overleg kun je enigszins schuiven met de  volgorde van de modules. Je kunt zelfs verschillende modules - of delen daarvan - tegelijk oppakken. Volg je de verkorte route van 2,5 jaar, dan schuiven de modules in elkaar.

Ontdek de modules van de deeltijdopleiding Leraar Economie Programma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Volgende paginaPraktische informatie over jouw opleiding

Hoe ziet de opleiding eruit