Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00

Jouw toekomst met Commerciële Economie duaal

Start parttime als junior sales manager, online marketeer of accountmanager. Terwijl je studeert, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Na 4 jaar heb je je hbo-diploma op zak én 4 jaar werkervaring! Met je kennis en ervaring ben je heel waardevol voor je werkgever.

HAN duaal studenten Commerciële Economie kijken samen naar een klantenbestand tijdens een sales opdracht op de HAN campus.

Wat kun je worden met Commerciële Economie duaal?

Met een bachelor of Science in Commerciële Economie ben je heel waardevol voor je werkgever. Je weet hoe je jouw product, dienst of merk succesvol in de markt zet, vertaalt analyses eenvoudig naar een concrete aanpak en weet daarbij de juiste stakeholder aan te haken. Kortom je kunt alle kanten op, zijn onderstaand beroepen waar je van droomt?

 • studeren-aan-de-han

  Sales manager

  Als salesmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop. Bij een klein bedrijf of start-up doe je dat alleen, maar je kunt ook bij een groter bedrijf leiding geven aan een team van verkopers. Je werkt veel samen met de marketingafdeling.  

 • Tom en Loraine in overleg, FEM Associate degrees

  Accountmanager

  Je bent een soort intermediair tussen de klant en je bedrijf. Je beheert en managet jouw eigen klantenbestand. Dat zijn je accounts. Je bent bezig met relatiebeheer en hebt veel klantcontact.

 • presenteren

  Online marketeer

  Als marketeer zoek je steeds nieuwe manieren om je klanten te bereiken en je bedrijf in de spotlights te zetten. Aan de hand van een customer journey zorg je ervoor dat elke doelgroep zijn eigen benadering krijgt op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste content.

 • gesprek-studeren-gebouw

  Productmanager

  Je bent verantwoordelijk voor een productgroep. Je analyseert de markt en je hebt inzicht in de wensen en behoeften van (potentiële) klanten en kan deze vertalen naar succesvolle producten/diensten.

Werk aan de winkel voor marketeers
 

De toekomst van Commerciële Economie

Marketing, sales en customer service groeien naar elkaar toe tot commercieel management. Want de relatie met de klant gaat door personalisatie, relevante content en interactie verder dan alleen verkopen. 

Twee HAN duaal studenten kijken samen naar een opdracht op de laptop tijdens hun college Commerciële Economie.

Doorstuderen na Commerciële Economie duaal

Zin om je te specialiseren na je duale opleiding Commerciële Economie? Of wil je meer de breedte in? Er zijn volop mogelijkheden, binnen de HAN maar ook daarbuiten.

 • Digital Business Transformation

  De post-hbo-opleiding Digital Business Transformation neemt je mee in de digitalisering van de samenleving en leert je onderscheid te maken in hypes en trends, strategische keuzes te maken en deze te implementeren in jouw organisatie. Dit kan variëren van de implementatie van een online marketingstrategie binnen je marketingafdeling tot de volledige transformatie van jouw businessmodel. De nadruk ligt op de praktijk. 

 • E-commerce B

  Je online marketing en e-commerce vaardigenheden een nog grotere boost geven? Met de post-hbo-opleiding E-commerce B leer je de online marketingmiddelen succesvol in te zetten in een door jezelf gemaakte e-marketing strategie.

 • Contentmarketing en contentstrategie

  Je klanten op het juiste moment bereiken, betrekken en motiveren. De opleiding Contentmarketing en contentstrategie reikt je hiervoor de handvatten aan. Ontwikkel contentstrategieën die je direct kunt inzetten in jouw organisatie.

 • Naar de universiteit?

  Er zijn veel universitaire bachelorstudies die aansluiten op deze opleiding. Bijvoorbeeld Bedrijfscommunicatie, Business Administration, Communicatie- en informatiewetenschappen of Marketing Management. Daarvoor doe je eerst een pre-master. Dit is een soort schakelprogramma tussen je bachelordiploma en de masteropleiding.   

Volgende pagina
 

Dit moet je weten voor je begint

Praktische informatie over selectie, toelaten en aanmelden

economie management recht