Dit is je studie Bouwtechnisch Medewerker

Bouwkunde studeren is werken aan morgen. Ontwikkel je tot expert op het gebied van wet- en regelgeving, opleveringsprocedures, bestekken en contracten, onderhoud en beheer, ontwerpen en construeren en bouwfysica en installatietechniek. Met deze Associate degree leg je de fundering voor je toekomst.

bouwkunde deeltijdstudent overleg bouw

 • bouwkunde deeltijdstudent bouwplaats zonnepanelen dak

  Duurzaam bouwen

  Je kent de nieuwst technieken en materialen en weet hoe je duurzaam ontwerpt, bouwt en renoveert.

 • bouwkunde deeltijdstudent uitleg planning

  Kwaliteit bewaken

  Van bouwplaats-inrichting en werkvoorbereiding tot kostenbeheersing en projectmanagement: jij draait er je hand niet voor om.

 • bouwkunde deeltijdstudent laptop telefoon

  Wetten en regels

  Complex bouwproject? Jij weet raad met wetten, regels, bestekken, opleveringsprocedures en contracten.

In 2 jaar je AdAd Bouwtechnisch Medewerker: de opbouw

In de Associate degree opleiding Bouwtechnisch Medewerker ga je aan de slag met projecten van jouw eigen werkplek: die zet je in om verschillende opdrachten uit te voeren. Je benut je kennis dus gelijk in de praktijk. De studie bestaat uit 4 modules. Je verdiept je in nieuwbouw en in renovatie – en in hoog- en laagbouwprojecten. In 2 jaar tijd heb je je diploma binnen.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Het programma van de Ad Bouwtechnisch Medewerker

De opleiding duurt 2 jaar en bestaat uit 4 modules. Tijdens je studie zet je projecten van jouw eigen werkplek in om opdrachten uit te voeren. Gelijk écht aan de slag dus!

De nodige ervaring in huis?

Het zou kunnen dat je al heel wat weet, vanuit een andere opleiding of je ervaring in de bouwsector. Misschien ben je al goed bekend met assetmanagement, of weet je juist alles van techniek en mechanica. Het is mogelijk dat je sommige vakken dan niet (helemaal) hoeft te volgen. Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. 

bouwkunde deeltijd studenten samenwerken

Volgende paginaPraktische info

Alles praktische informatie over deze Ad op een rijtje. Van toelatingseisen tot studiekosten: lees alles wat je moet weten voor je begint.

bouwkunde studenten maquette