Dit is je studie

Alles wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Zo gaat de stof leven! Je verdiept je in aangiftes en jaarrekeningen. Ontwikkel je snel tot assistent-accountant met meerwaarde.


  • Assistent-accountant

    Als assistent-accountant help je ondernemers op administratief gebied. Hiervoor heb je straks alle kennis én vaardigheid in huis.

    eceonomie-management-recht
  • Financieel-administratief medewerker

    De bedrijfsadministratie efficiënt inrichten? Dat is jou straks wel toevertrouwd. Je weet aan welke eisen de administratie moet voldoen.

    eceonomie-management-recht

Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

In 2 jaar naar je Ad De opbouw van je studie

De opleiding Accountancy duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie en belastingrecht. In het 2e jaar ga je aan de bak met accountancy-vakken als externe verslaglegging en belastingwetgeving. 

werken in de hal

Waarom koos Youp voor de opleiding Accountancy?Ervaringen van anderen

Programma

Het 1e jaar van jouw studie maak je kennis met de opleiding, vakgebieden, docenten en medestudenten. Maar je ontdekt ook hoe het is een baan, sociaal leven en een opleiding te combineren.

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met financiële administratie of fiscaal advies? Dan kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

werken in de hal

Volgende paginaVoorwaarden voor een succesvolle studie

Alles wat je wilt weten over de duale Associate degree Accountancy.

werken in de hal