Dit is je studie

Alles wat je leert, pas je direct toe in de praktijk. Zo gaat de stof leven! Je verdiept je in aangiftes en jaarrekeningen. Ontwikkel je snel tot assistent-accountant met meerwaarde.

studeren aan de HAN, FEM commerciele economie, accountancy

  • eceonomie-management-recht

    Assistent-accountant

    Als assistent-accountant help je ondernemers op administratief gebied. Hiervoor heb je straks alle kennis én vaardigheid in huis.

  • eceonomie-management-recht

    Financieel-administratief medewerker

    De bedrijfsadministratie efficiënt inrichten? Dat is jou straks wel toevertrouwd. Je weet aan welke eisen de administratie moet voldoen.

In 2 jaar naar je Ad De opbouw van je studie

De opleiding Accountancy duurt 2 jaar. In het 1e jaar maak je kennis met bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie en belastingrecht. In het 2e jaar ga je aan de bak met accountancy-vakken als externe verslaglegging en belastingwetgeving. 

Er is geen omschrijving beschikbaar

Waarom koos Youp voor de opleiding Accountancy?Ervaringen van anderen

Programma

Het 1e jaar van jouw studie maak je kennis met de opleiding, vakgebieden, docenten en medestudenten. Maar je ontdekt ook hoe het is een baan, sociaal leven en een opleiding te combineren.

De nodige ervaring in huis?

Heb jij ervaring met financiële administratie of fiscaal advies? Dan kun je misschien vrijstellingen krijgen. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Volgende paginaVoorwaarden voor een succesvolle studie

Alles wat je wilt weten over de duale Associate degree Accountancy.

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy