The members of the Center of International Business at the International School of Business posed for a group picture. CIBR International School of Business in Arnhem

Wat zijn internationale business uitdagingen voor lokale organisaties in een digitale wereld? Hoe wordt een internationale businessprofessional een betrokken wereldburger?

Onze visie:

Het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek op het gebied van international business dat bijdraagt aan de ontwikkeling van lokale business communities en de wereldburgers van de toekomst.

Expertise

Wereldwijd burgerschap en interculturele dynamiek

135836 Internationale studenten overleggen met global goals

Gedragsverandering in organisaties

408174 Learning and Development in Organisations voltijd, docent en studenten aan het werk

Transformaties in bedrijfsecosystemen

237144 SEE, windmolen kop

Paradigmaverschuivingen in financiën en economie

144135 Telefoons internationaal

Onderzoeksprojecten

Onze gevarieerde groep onderzoekers ontwikkelt voortdurend meer kennis rond onze expertisegebieden. We zijn er trots op samen te werken met partners van over de hele wereld om samen zinvolle projecten op te zetten.

Ontdek deze projecten op onze pagina 'Onderzoek'.

237747 twee handen met wereldbol en glas met geld en-plant

LectorDr. Anna Sabidussi

Als professor Toegepaste Wetenschappen in International Business brengt Anna bij het Lectoraat International Business meer dan 20 jaar ervaring in het hoger onderwijs en de internationale bedrijfspraktijk.

Anna heeft een passie voor het ondersteunen van de overgang van de bedrijfspraktijk naar duurzame ontwikkeling met impactvolle toegepaste projecten en het opleiden van de wereldburgers van de toekomst.

Portrait of Anna Sabidussi lector of Center of International Business Research (CIBR) at the International School of Business in Arnhem

Opleidingen International School of Business

Communication (studietaal Engels)

De hbo communication is een voltijd Bachelor opleiding.

Communicatie is de onmisbare schakel tussen klant en bedrijf. Tussen goed doel en donateur. En tussen burger en overheid. Merken opbouwen, public relations onderhouden en pakkende marketingstrategieën ontwikkelen. Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Vertel jij het zó dat de wereld het hoort?

kantine-studeren

International Business (studietaal Engels)

Voltijd Bachelor opleiding

Wil jij alles leren over financiën, marketing, management en multinationals? International Business kickstart jouw carrière in het internationale bedrijfsleven. Zaken doen in het buitenland. Andere culturen leren kennen. En bedrijven klaarstomen voor de toekomst. Klaar om het initiatief te nemen?

basecamp-studeren-prjoect

Circulaire Economie

Voltijd Master opleiding

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren, met oog voor mens en milieu. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie voltijd leer jij hoe je succesvol organisaties helpt om duurzamer te ondernemen. Jij bent een change agent!

Overleg

International School of Business

De International School of Business leidt studenten op tot jonge professionals met sterke commerciële, persoonlijke en sociale vaardigheden. De omgeving is internationaal en individueel gericht. We werken nauw samen met partneruniversiteiten in het buitenland en met het internationale bedrijfsleven.

411218 student vanaf achterkant gefotografeerd
  • Onze Kennis

    Als onderzoeksgroep vinden wij het belangrijk om onze kennis te delen. Zo leveren we een structurele bijdrage aan onderwijs en onderwijsontwikkeling. Graag delen wij de resultaten van onderzoeken en projecten.

  • Onderzoek

    Onze onderzoeksprojecten worden uitgevoerd in samenwerking met nationale en internationale bedrijven, zowel in de EU-regio Arnhem en Nijmegen als daarbuiten.