Onderzoeksprojecten

Onze onderzoeksprojecten worden uitgevoerd in samenwerking met het nationale en internationale bedrijfsleven, zowel in de EURegio Arnhem en Nijmegen als daarbuiten. De HAN International School of Business heeft 125 partneruniversiteiten in Europa, Azië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika, waardoor wij het MKB in de regio Arnhem in verbinding kunnen brengen met de rest van de wereld.

studenten overleggen bij bord

Raising global citizens at homeToekenning Comenius Senior Fellowship beurs

De Comenius Senior Fellowship is toegekend aan Dr. Ingrid Van Rompay-Bartels, werkzaam in het Centre of International Business Research van de HAN International School of Business. Het Comenius Innovatieprogramma Hoger Onderwijs biedt docenten de middelen om hun innovatieve ideeën toe te passen en bij te dragen aan het onderwijs. Het bekroonde project 'Raising Global Citizens at Home' bevordert intercultureel bewustzijn en samenwerkingsvaardigheden tussen teams via partneruniversiteiten.

Na de toekenning van de beurs raakten Minister van onderwijs Robbert Dijkgraaf en Dr. Ingrid Van Rompay-Bartels in gesprek over haar Comenius Senior Fellowship onderzoek.

studenten overleggen bij bord

Onderzoeksprogramma Wereldburgerschap en international business

Onderzoeksprogramma De toekomst van international business in het onderwijs

Onderzoeksprogramma Sustainable International Supply Chains