Onderzoek

Ons Lectoraat Balanced Energy Systems richt zich voornamelijk op actuele vragen uit de markt. De focus van het onderzoek ligt op het ontwikkelen, modelleren en valideren van (hybride) energiesystemen. Daarnaast zijn we actief betrokken bij diverse onderwijsactiviteiten op bachelor- en masterniveau.

396087 Waterstof opslag

SamenwerkingsverbandTechnologie en Samenleving

Internationale concurrentie, hoogwaardige technologie en eisen op het gebied van duurzaamheid spelen een steeds grotere rol voor bedrijven. Ze streven dus naar innovatieve, efficiënte en effectieve producten en diensten. Samenwerkingsverband Technologie en Samenleving werkt aan ondersteunende en innovatieve onderzoeksprojecten voor het werkveld. Samen met het onderwijs. We dragen bij aan de kwaliteit van het onderwijs, de innovatieve kracht van de beroepspraktijk én een duurzame samenleving.

electriciteitsmasten

Centre of Expertise (CoE)SEECE

SEECE is hét Centre of Expertise voor duurzame, betrouwbare en betaalbare elektrische energievoorziening. Het is een publiek-private samenwerking van bedrijven, instellingen en verschillende groepen binnen de HAN. SEECE jaagt noodzakelijke innovatie aan en zorgt voor voldoende arbeidscapaciteit.

bouwkunde studenten samenwerken