Resultaten

Ons lectoraat initieert en werkt mee aan praktijkgericht(e) onderzoek en projecten. We delen graag informatie en (tussentijdse) resultaten hiervan.

twee handen met wereldbol en glas met geld en-plant

Producten en publicaties zijn beschikbaar voor iedereen op onze site. Organisaties, managers, beleidsmedewerkers of opleiders kunnen deze (met in achtneming van de creative commons licentie: met naamsversmelding en niet commercieel) gebruiken.

Lezen Onderzoekspaper Naar meervoudige waarde van financieel en fiscaal advies

Lezen Paper Sustainable Finace & Tax - dr. Fred de Jong

Praktijkgericht onderzoek naar meervoudige waardecreatie door financieel en fiscaal adviseurs om de verduurzaming van het MKB aan te jagen. 

Lees de paper van Fred de Jong.
 

TerugkijkenDe rol van het financiële systeem bij de duurzaamheidstransitie

Tijdens het webinar Sustainable Financieel Advies op 22 maart 2021 deelde Heidi Leenaarts, initiatiefnemer United Economy, haar inzichten over de rol van het financiële systeem bij de transitie naar een meer duurzame maatschappij en wat er beter kan.

c

TerugkijkenDe bijdrage van de financiële sector aan de sustainability doelen

Tijdens het webinar Sustainable Financieel Advies op 22 maart 2021 deelde dr. Rens van Tilburg, directeur Sustainable Finance Lab, zijn inzichten over de bijdrage van de financiële sector aan het behalen van de sustainability doelen en wat er beter kan.

c

TerugkijkenDe rol van de financieel en fiscaal adviseur in de duurzaamheidstransitie

Tijdens het webinar Sustainable Financieel Advies op 22 maart 2021 deelde dr. Fred de Jong, associate lector Sustainable Finance & Tax aan de HAN University of Applied Sciences, zijn inzichten over de rol van de financieel en fiscaal adviseur in de duurzaamheidstransitie.

Publicaties

Vanuit de lectoraten in het financieel economisch domein zijn vele publicaties verschenen.

twee docenten vergaderen met laptop