Articulate Rise*

 

 

Met Articulate Rise maak je eenvoudig e-learning modules. Met de beschikbare templates bouw je gemakkelijk een module, voeg je multimedia toe en maak je quizzes. De modules publiceer je vervolgens in Onderwijs Online zodat je studenten er bij kunnen. De e-learning modules kan je inzetten om bijvoorbeeld blended leren meer toe te passen in het curriculum. Flipping the classroom wordt hiermee ook gemakkelijker, net als verdiepende stof aanbieden. De HAN heeft tot september 2024 een beperkt aantal HAN-licenties voor Articulate Rise beschikbaar.

410675 Logo applicatie Articulate Rise

Let op! 

  • De huidige licenties zijn beschikbaar tot september 2024. Verlenging van de licenties is afhankelijk van de evaluatie. Het besluit hierover wordt genomen medio juni 2024.
  • Voor Articulate Rise is beperkte centrale ondersteuning beschikbaar.  
  • Deel in Articulate Rise modules geen persoons- of bedrijfskritische gegevens.
  • Plaats in Articulate Rise modules geen auteursrechtelijk beschermde materialen.  
  • Zet Articulate Rise modules alleen in voor formatieve toetsing, voor summatieve toetsing wordt Ans gebruikt. 
  • Publiceer e-learning modules uitsluitend als SCORM-bestand en plaats deze in OnderwijsOnline. De andere publicatiemogelijkheden zijn vanwege privacy en veiligheidsredenen niet toegestaan.

Snelle info

Groepsgrootte
N.v.t.

(Leer-)activiteiten
Leermaterialen ontwikkelen, instrueren, informeren, activeren en formatief toetsen

 

Snelstart mogelijk
Nee

Toegang
Aanvragen via het aanvraagformulier

Positie infrastructuur
Keuze

Licenties
Beperkt
Licenties zijn 2x per jaar overdraagbaar

Waarvoor gebruik je Articulate Rise*?

Met Articulate Rise maak je online e-learning cursussen binnen je webbrowser. Een Articulate Rise module is eenvoudig om te maken. Er zijn veel templates beschikbaar die je gemakkelijk met tekst en beeldmateriaal kan vullen. Ook video- en audiomateriaal kan in de module opgenomen worden. Articulate is geoptimaliseerd voor mobiele devices, waardoor de e-learning op veel verschillende apparaten goed weergegeven wordt.  Het is met Articulate Rise mogelijk om formatieve toetsen toe te voegen, summatief toetsen is niet toegestaan. 

Na het maken van de module exporteer je deze als SCORM-bestand en plaats je deze op Onderwijs Online om de module beschikbaar te maken voor studenten.

Aan de slag

Meer weten?

Vragen over deze tool of de toolbox?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.