HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Studierichtingen

Diplomering Ergotherapie: persoonlijk feestje aan huis

‘Bijzondere tijden vragen om bijzondere acties’. Dat betekende voor 35 gediplomeerde Ergotherapie studenten dat zij hun diploma aan huis mochten ontvangen.

HAN Redactie
04 maart 2021
265921 iris karpenko ontvangt haar diploma ergotherapie aan huis
Studierichtingen

Portaal in de maak voor betere revalidatie na corona

Projectleider Lilian Beijer kan niet wachten om een klus te klaren van groot, want landelijk belang. Nog dit jaar moet haar team een eerstelijns covid-19-portaal in de steigers zetten. Paramedici die coronapatiënten behandelen, krijgen met dit digitaal platform een gouden gelegenheid om, onder andere, best practices uit te wisselen. Goed nieuws voor coronapatiënten?

HAN Redactie
10 februari 2021
Twee studenten overleggen met laptop
Studierichtingen

Wereldwijde start van QuaranTrain: studenten Fysiotherapie doen mee!

Op 2 april 2020 klokslag 0.00 uur is QuaranTrain wereldwijd gestart met haar activiteiten om mensen in deze periode van isolatie tijdens de COVID-19 pandemie in beweging te houden. Vanuit de HAN doen studenten van de opleiding Fysiotherapie mee aan deze internationale community.

Er is geen omschrijving beschikbaar
HAN Redactie
17 november 2020
doent heeft been vast tijdens massage
Studierichtingen

Virtual Reality ingezet bij revalidatie COVID-19 patiënten

Het programma COVID Virtual Revalidation biedt virtual reality (VR) toepassingen voor de fysieke en mentale revalidatie van (post-IC) COVID-19 patiënten. De resultaten van het programma worden door Bart Staal (afdeling IQ Healthcare Radboudumc en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en professor Harry van Goor (afdeling heelkunde Radboudumc) onderzocht. Het programma is ontwikkeld door het Radboudumc en SyncVR Medical.

HAN Redactie
17 november 2020
Telefoons internationaal
Studierichtingen

Educatie Collegetour met Merel van Vroonhoven

Op donderdag 3 december 2020 is Merel van Vroonhoven te gast bij de online HAN Educatie Collegetour. Het is niet vreemd dat studenten van de lerarenopleidingen van de HAN de gast van de laatste editie van HAN Educatie Collegetour dit jaar het hemd van het lijf willen vragen. Merel van Vroonhoven was voorzitter van het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is nu Nederlands meest bekende zij-instromer in het speciaal onderwijs. Hoe ervaart zij deze bijzondere overstap en welk advies geeft zij het kabinet over de aanpak van het lerarentekort?

HAN Redactie
13 november 2020
studenten overleggen