Embedded Systems Engineering

HAN-studenten ontwikkelen feedbackmachine Parkinson voicetrainer app

Studenten van het Health Concept Lab van de HAN (Industrieel Product Ontwerpen, Embedded Systems Engineering en Elektrotechniek) werkten het afgelopen semester samen aan een feedbackmachine voor de Parkinson voicetrainer app.

07 februari 2023
496124 HAN-docent Rudie van den Heuvel legt het OpenEd-project Activating Parkinson Patients with Sensor (APPS) uit
Embedded Systems Engineering

Beter leren reanimeren met babypop Marina

Marina. Zo heet de babypop die studenten Verpleegkunde aan de HAN moet gaan helpen bij de reanimatielessen. Het is een pop met allerlei sensoren die medische handelingen meet. De modellen die nu op de markt zijn, werken niet goed of zijn te duur, stelt de HAN. Samen met studenten van onder meer Embedded Systems Engineering en Industrieel Product Ontwerpen wordt daar verandering in gebracht.

14 juli 2022
362354 Reanimatiebaby Health 4 studenten Powerlab IPKW