HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Commerciële Economie

Is Einstein in de toekomst jouw docent?

Eén fotootje, meer heb je niet nodig om bewegende beelden te genereren van jouw voorvader. Of een video te maken van Shakespeare. De nieuwe dienst Deep Nostalgia brengt met kunstmatige intelligentie foto’s tot leven. Business innovators zetten dit soort mogelijkheden om in innovaties voor organisaties. Gaaf toch?

Nathalie van den Berg
22 maart 2021
business innovation student Jelle
Commerciële Economie

Avondklok? Quality time!

Dit is het moment. Om het gezellig te maken, om iets nieuws te leren, voor quality time dus. Ondanks, of juist dankzij de avondklok. Dat is de oproep van een shortfilm, gemaakt door 4e-jaarsstudent Linn Willemsen, in samenwerking met radiopresentator Jan Willem Roodbeen.

HAN Redactie
15 februari 2021
studenten in de klas
Commerciële Economie

De HAN daagt studiekiezers uit

Begin dit jaar startte een aantal opleidingen van de HAN met een pilot rondom College Coins. Dat is een app waarmee hogescholen opdrachten naar studiekiezers kunnen sturen. Zo leren jongeren de HAN en de opleidingen op een leuke manier beter kennen.

HAN Redactie
12 februari 2021
Twee meiden samen studeren in een kubus en een meisje alleen
Commerciële Economie

Commerciële Economie - Innovation start in september 2021

De HAN gaat?vanaf september 2021?de 4-jarig specialisatie Commerciële Economie - Innovation?aanbieden. Innovatie is de motor achter duurzame economische groei. Het is een belangrijke bron voor vernieuwing en biedt innovatieve oplossingen voor sociale, ecologische en economische vraagstukken. CE-Innovation leidt de innovatieprofessionals op waar bedrijven?om staan te springen.

Nathalie van den Berg
10 november 2020
business innovation studenten met sticky notes