Telepresent zijn als vaktherapeut

Vaktherapie staat op het punt heel nieuwe, online wegen in te slaan. Dat moet ook wel, in tijden van corona waarin je niet fysiek bij elkaar kunt zijn. In het HAN actieonderzoek ‘Telepresent zijn als vaktherapeut’ is de toegankelijkheid en het toepassen van digitale middelen onderzocht.

10 mei 2021
282871 Telepresent als Vaktherapeut gebruik Virtuele Ruimte
Bijz. Lectoraat Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen

Suzanne Haeyen geïnstalleerd als bijzonder lector Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen

Dr. Suzanne Haeyen is op 29 oktober geïnstalleerd als bijzonder lector Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen. Het bijzonder lectoraat is een gezamenlijk initiatief van de HAN, GGNet/Scelta en Zuyd Hogeschool/KenVaK. Het doel is de goede zorg voor patiënten, het adequaat opleiden van vaktherapeuten en het versterken van de praktijk.

Annelies Peters
30 oktober 2020
portretfoto bijzonder lector Suzanne Haeyen
Bijz. Lectoraat Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen

Digitale vaktherapie, kansen voor een online vaktherapeut

Hoe werk je in een tijd dat je niet fysiek bij elkaar kunt zijn als vaktherapeut? Wat zijn de mogelijkheden ‘op afstand’? Suzanne Haeyen, bijzonder lector Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen, duikt in de wereld van 3D, Virtual Reality (VR) en meer digitale toepassingen om te kijken hoe dit helpt.

13 juli 2020
Verf op palet