Terugblik zwaartepunt Slim

Met gepaste trots blikken we vanuit het zwaartepunt Slim - Smart Region terug op studiejaar 2022-2023. Mooi om te zien wat een bundeling van krachten oplevert gedurende 1 studiejaar. Samen met het onderwijs, onderzoek en het werkveld dragen we bij aan het verleggen van grenzen met digitale technologie.

252313 Smart Region vrouw met bril
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Er is van alles gebeurd. Zo is de opening van de leerlijn Digital Twin bij de Smart Makers Academy een feit. We hebben de SPRONG-subsidie voor het onderzoeksproject DEMAND toegekend gekregen en er zijn verschillende andere grote projecten gestart. Bestaande netwerken zijn versterkt, er zijn nieuwe banden gelegd en er is veel kennis uitgewisseld tijdens, onder andere, de KOBURG-lunches. Er is uitgebreid getest en onderzocht in de fieldlabs, en nog veel meer mooie ontwikkelingen.
Om alles te laten zien hebben we de hoogtepunten van het studiejaar 2022-2023 verzameld in een mooi overzicht. We kijken uit naar wat komend studiejaar ons gaat brengen.

Doet u dit jaar ook mee?

Denkt u naar aanleiding van deze overzichten: daar wil ik ook wel een bijdrage aan leveren? Dat vinden wij fijn. Neem dan contact met ons op:
Slim – Samen grenzen verleggen met digitale technologie (Smart Region)