HAN Campus Nijmegen, communicatie, klas, presenteren, studenten, college, les, finance, economie

Smart Region

Project digital twin trapt af met eerste learning community

Donderdag 14 april stond in het teken van kennisdeling. Een dag waarin studenten de tussentijdse resultaten van hun Digital Twin projecten presenteerden. Het doel van die projecten: de concurrentiepositie van de maakindustrie in Oost-Nederland met digital twin technologie versterken.

HAN Redactie
17 mei 2022
405542 Presentatie tijdens de eerste bijeenkomst Learning Community van het project Digital Twin
Smart Region

Van instrumentele reflectie naar betekenisvol reflecteren

Binnen het programma van Samen Opleiden heeft onderzoek een relevante positie. Samen onderzoeken dus. In de landelijke Week van het Samen Opleiden publiceert HAN Academie Educatie dagelijks een mooi voorbeeld van Samen Opleiden.

HAN Redactie
15 april 2022
388970 Portretfoto Sander Berendsen voor Smart Region
Smart Region

De som der delen van duurzame bedrijfsvoering

Beide campussen tegen de vlakte en er supersonische energiezuinige nieuwbouw neerzetten is een paar bruggen te ver. Alleen een aparte bak voor papierafval is dan weer te klein gedacht. Wat zijn eigenlijk de ambities en duurzame oplossingen van de HAN zelf?

HAN Redactie
04 april 2022
390871 Presentatie van verschillende initiatieven voor duurzame bedrijfsvoering, tijdens de markt op HAN Unexpected slim schoon sociaal
Smart Region

Samen werken aan de focus

Samen, dat is de manier waarop we het moeten doen. Dat is wat de conclusie van HAN Unexpected slim schoon sociaal na een dag van ervaring, verrassing en nieuw inzicht laat zien.

HAN Redactie
28 maart 2022
322520 Campagnebeeld Unexpected kennisfestival slim schoon sociaal. Alleen hiervoor te gebruiken.
Smart Region

Samen wordt het beter

Het onderwerp van gesprek: hoe draagt de HAN bij aan de slimme, schone en sociale wereld van morgen? Dat staat centraal tijdens kennisfestival HAN Unexpected slim schoon sociaal. En welke rol speelt ‘creatief ongemak’ daarbij?

HAN Redactie
28 maart 2022
389486 Opening van HAN Unexpected slim schoon sociaal op 25 mei 2022. Talkshow met Miljouska Meulens, Rob Verhofstad, Lisbeth Verharen, Christien Lokman en Maarten van Gils
Smart Region

Slimme mensen op slimme werkplekken

Jij, je werk en je werkplek veranderen. Zo moest in de COVID-pandemie ineens massaal online les worden gegeven. En wat te denken van het werk voor mijnwerkers, toen de mijnen in de vorige eeuw in Nederland werden gesloten?

HAN Redactie
15 maart 2022
groep mensen achter laptop informeel
Smart Region

"Iets in kaart brengen, laat dat maar aan mij over"

Hoe vind je als student uit wat je ligt? En welke organisatie bij je past? Studenten en bedrijven komen op veel manieren samen. Lees hoe de match tussen student Stijn Frieling, die Logistics Management studeert, en EKI in Nijmegen tot stand kwam.

HAN Redactie
11 maart 2022
355278 Headerafbeelding de match, goal, bal gescoord.
Smart Region

Achterhoekse bedrijven en HAN-studenten vinden elkaar

Een innovatieve stage, waar je je ook nog eens helemaal welkom voelt. Die vind je volop, in de Achterhoek. Meer dan 170 bedrijven uit deze regio bieden hun stages aan op het vacatureportal van Smarthub Achterhoek.

HAN Redactie
03 maart 2022
collega's in gesprek op kantoor
Smart Region

HAN Unexpected: Zorg dat je erbij bent

Elkaar uitdagen, inspireren en verrassen, dát is wat we op vrijdag 25 maart gaan doen. Die dag vindt in Arnhem het kennisfestival HAN Unexpected slim schoon sociaal plaats. Kom langs voor talks, workshops, lezingen en nog veel meer. Je krijgt hierbij alvast een sneak preview.

HAN Redactie
25 februari 2022
322520 Campagnebeeld Unexpected kennisfestival slim schoon sociaal. Alleen hiervoor te gebruiken.
Smart Region

Bouwen aan digitale toekomst voor inwoners en studenten in Arnhem

De digitale transformatie gaat snel; innovaties zoals augmented reality, mixed reality en big data vliegen je om de oren. Het is nodig én belangrijk om de kennis die je daarover in huis hebt, te delen en samen op te trekken. Daarom werken de Academie IT en Mediadesign van de HAN en gemeente Arnhem de komende 3 jaar structureel samen.

HAN Redactie
02 februari 2022
98881 Arnhem plein in binnenstad