Het nieuwe studiejaar sportief van start

Voor velen zit de zomervakantie er alweer op en binnenkort begint op de HAN ook het nieuwe studiejaar. Dat betekent dat HAN SENECA binnenkort weer volgens onze reguliere openingstijden geopend zijn. Daarnaast hebben we wijzigingen in de groepslessen van onze fitness. In dit bericht zetten we alles overzichtelijk op een rijtje.

HAN SENECA

Vanaf 21 augustus normale openingstijden

Vanaf maandag 21 augustus gelden weer onze normale openingstijden. We zijn dan ook weer bereikbaar via telefoon en e-mail om afspraken in te plannen, voor bijvoorbeeld een sportmedische keuring. De openingstijden in onze fitness zijn vanaf deze week zoals je gewoonlijk van ons gewend bent en de groepslessen starten weer.

Sport 

Nieuwe groepslessen

Voor ons groepslesrooster geldt dat we een aantal mooie nieuwe lessen presenteren. 

Renelle geeft op vrijdagochtend (start 25 augustus) om 9:00 uur de vertrouwde yoga-pilates les. Fijn dat ze jullie weer een top les kan geven. Wat aan bod komt in deze les: houding, beweging, statische kracht en ontspanning. Voor leden die deze les niet kennen: loop binnen en maak kennis.

Er komt wellicht een Zumba-les aan op de donderdagnamiddag. Dit is een dans/fitness les op Latijns-Amerikaans muziek. Doe hier aan mee, als je van swingen houdt. We houden je op de hoogte over de start van deze les.  

Op woensdag 30 augustus starten Martijn en ik met een volledige nieuwe "work-out of the week" (WOW). De looptraining van woensdag 17:15 uur komt (voorlopig) te vervallen.

Iedere week heb je de mogelijkheid om op 2 niveaus mee te doen aan een unieke 45 minuten complete fitnesstraining. De trainingen zijn crossfit-achtig in opzet. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en competitie spelen een rol. We houden rekening met jouw fitheid en trainingsachtergrond. De les vindt binnen en buiten plaats. Er zijn 2 niveaus:

Basic level:

  • Techniektraining
  • Basisfit
  • Verbetering uithouding, kracht en coördinatie
  • Inclusief
  • Plezier

Next level:

  • Maximale inspanning
  • Specifieke training
  • Competitief
  • Maximale progressie
  • Event- of wedstrijdfit (crossfit/Hyrox/Strong Viking/hardlopen/fietsen etc.)

 

De les in beide levels wordt gelijktijdig gegeven. Soms is er een crossover en natuurlijk de mogelijkheid om op het andere niveau mee te doen. Het maximaal aantal deelnemers is 20. 

Mail ons even om aan te geven als je interesse hebt in 1 of meerdere van deze nieuw lessen. Als je interesse hebt maar het tijdstip is bijv. net te vroeg. Mail ons dan ook! Je kunt verder gewoon meedoen! Ook goed om te weten: je kunt ook altijd contact met ons opnemen door te bellen of een Whatsappbericht te sturen naar +31 6 50162759

Groepslessenrooster HAN SENECA
Groepslessenrooster HAN SENECA
Gezondheid 

Health checks

Binnenkort zullen we voor de komende maanden weer data gaan plannen voor de health check. Iedereen die voor de zomer nog geen health check heeft gedaan kan zich dan in gaan plannen om je gezondheid en fitheid te laten meten. Alle informatie over de health check is op onze website te lezen.

Heb je je nog niet aangemeld voor de health check? Doe dat dan alsnog door een e-mail naar ons te sturen. Geef daarin aan of je graag de health check in Nijmegen of Arnhem hebt. Voor beide locaties gaan we data inplannen.

Sport 

Egym plus

Al je bij ons E-gymt en nog in het reguliere en negatieve (basis)programma zit, maak dan als je beide programma's doorlopen hebt, een afspraak. We zetten je account dan op E-gym plus. Hierbij kun je een gericht doel kiezen en doorloop je 3 nieuwe trainingsprogramma's. Voor leden die hier al gebruik van maken: maak eens een afspraak om andere oefeningen (in de fitnesszaal, multizaal of buiten) aan je trainingsprogramma toe te voegen. Zo houd je jouw trainingen divers en uitdagend.