Vier dimensies van adviseren over financiële vitaliteit

Als financieel adviseur is het bieden van inzicht in de kosten en baten van een huishouden de eerste stap naar financiële vitaliteit. Het werken aan financieel vitale klanten heeft voor de financieel adviseur vier dimensies.

510419 Aandacht voor financiële gezondheid loont

Voorkomen en genezen

Associate lector Sustainable Finance & Tax Fred de Jong zet in zijn artikel voor VVP magazine uiteen langs welke vier dimensies de financieel adviseur kan werken aan financieel vitale klanten. Want "investeren in financiële vitaliteit nu betaalt zich terug op termijn", aldus Fred. 

Belang voor de adviseur

Vitaliteit, in de betekenis van krachtig, energiek en essentieel, is een mooi perspectief om als financieel adviseur met je klanten over in gesprek te gaan. En hierbij niet alleen te kijken naar welke financiële producten van toepassing zijn, maar alle dimensies aandacht te schenken. Zo bouw je als adviseur aan toekomstbestendig businessmodel. 

► Lees het hele artikel

510419 Aandacht voor financiële gezondheid loont

Associate lectoraat Sustainable Finance & Tax Meer weten?

Nieuwsgierig naar het praktijkgerichte onderzoek van het associate lectoraat Sustainable Finance & Tax? Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact met ons op!

fred.dejong@han.nl