Feestelijke afsluiting 10-daagse VDL-HAN training Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen

De 10-daagse training op maat voor VDL-medewerkers op het gebied van Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen is op woensdag 22 maart feestelijk afgesloten bij VDL in Valkenswaard. We feliciteren de enthousiaste deelnemers van harte met het behaalde certificaat van de HAN!

512318 Foto van de feestelijke certificaat uitreiking op 22 maart 2023 bij VDL Bus & Coach in Valkenswaard. Dit was afsluiting van een 10-daags training op maat voor VDL op het gebied van Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen.

Elektrificeren van bussen

In de cursus Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen staat de elektrificeren van de bussen centraal. Buiten de kennis van elektrische aandrijving en het regelen daarvan hadden zij kennis nodig op het gebied van kabeldikte berekening en de keuze selectiviteit van afzekeren bij overbelasting van elektrische systemen.

512309 Foto van de certificaat uitreiking op 22 maart 2023 bij VDL Bus & Coach in Valkenswaard met opdrachtgever Bauke de Jong. Dit was afsluiting van een 10-daags training op maat voor VDL op het gebied van Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen.

Volle tevredenheid

Ertan Ertunç, manager Zakelijke Dienstverlening HAN Academie Engineering en Automotive: "We kijken met plezier terug op de prettige samenwerking die we gedurende de trainingsdagen met VDL Bus & Coach hebben gehad en met contactpersoon Bauke de Jong in het bijzonder. De inzet van onze docenten Gijs Angelino, Stefan van Sterkenburg, Wim Harmsen, Erik Kemkers en Frank Berndsen heeft daartoe zeker bijgedragen. Heel fijn dat we dit naar volle tevredenheid van VDL konden en mochten verzorgen."

Bron en fotografie: Zakelijke Dienstverlening HAN Academie Engineering en Automotive

Wil je ook een verzorgde training op maat?

Je wilt dat je medewerkers de beste in het vakgebied zijn. En daarom wil je dat ze op de hoogte zijn van de meest actuele kennis. Waar heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan? Zakelijke Dienstverlening HAN Academie Engineering en Automotive denkt graag met je mee om jou precies te kunnen bieden wat je zoekt wat passend is voor je bedrijf of organisatie.

512448 Foto van de certificaat uitreiking op 22 maart 2023 bij VDL Bus & Coach in Valkenswaard. Dit was afsluiting van een 10-daags training op maat voor VDL op het gebied van Elektronica in Elektrische en Hybride voertuigen.