December: maand van de Health Check

HAN SENECA heeft de maand december uitgeroepen tot de maand van de Health Check. Hiermee willen we extra aandacht besteden aan jouw gezondheid en vitaliteit. De Health Check helpt je erbij om inzicht te krijgen in jouw situatie en hier op een gepaste manier mee om te gaan. Deze maand zijn er extra mogelijkheden om een Health Check uit te laten voeren.

De Health Check bij HAN SENECA

Wat is een Health Check?

Een Health Check is een kort gezondheidsonderzoek dat bestaat uit een vragenlijst en enkele fysieke metingen. De resultaten uit de vragenlijst Positieve Gezondheid en uit metingen als bloeddruk, vetpercentage en cholesterol krijg je in een individueel rapport. In dit rapport kun je lezen hoe je ervoor staat en, als dat nodig is, wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

Voor wie is de Health Check?

Voor iedereen! Het is belangrijk om preventief aan je gezondheid te werken. Door te meten hoe jouw gezondheid is kun je weten waar er nog aandachtspunten zijn. Daar kun je na de Health Check zelf mee aan de slag. Heb je daar hulp bij nodig? Dan kan een van de gezondheidsprofessionals van HAN SENECA jou daarbij helpen. Geen enkele gezondheidsvraag of -wens is te vergezocht. Samen met jouw zoeken we altijd naar een gepaste oplossing. Dat gaat verder dan alleen afvallen of meer sporten.

De Health Check is één keer per jaar gratis voor HAN-medewerkers. Dat betekent niet dat je je als student of niet-medewerker niet kunt aanmelden. Ook voor jou is het belangrijk om te weten of je bijvoorbeeld nog een goede bloeddruk hebt en je cholesterol op peil is.

De Health Check maand december
Health Check

Health Check maand december

De hele maand december bieden wij jou extra mogelijkheden om een Health Check bij HAN SENECA in te plannen. Start direct met de vragenlijst en kies zelf je moment van de Health Check.

Ben je geen medewerker van de HAN? Meld je dan aan door een mail te sturen naar seneca@han.nl.