Snelle carrièreswitch naar het onderwijs

Het lerarentekort groeit en er worden nog grotere grote tekorten verwacht in de nabije toekomst. Er lopen diverse trajecten om te proberen deze tekorten terug te dringen. HAN Academie Educatie werkt hier graag aan mee.

Docent aan het lesgeven

FastSwitch Onderwijs

Een nieuw initiatief is het FastSwitch traject. FastSwitch is een flexibel, hbo-omscholingsprogramma met baangarantie. FastSwitch werkt met een Match & Go aanpak en staat voor snelle omscholing naar kansrijke beroepen in de (krapte)sectoren onderwijs, zorg, techniek en IT. HAN Academie Educatie heeft zich aangesloten bij dit mooie initiatief.

Via het omscholingstraject FastSwitch Onderwijs kijken we samen met geïnteresseerden of het docentschap bij hen past. Het traject is gericht op mensen die interesse hebben in een baan als leraar in het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs of het mbo en die het onderwijs willen helpen met hun eerder verworven kennis en vaardigheden. In 1,5 jaar kunnen zij al als enthousiaste leraar voor de klas staan!

Interesse? Wil jij je ook laten omscholen tot leraar?

Wil jij je laten omscholen naar leraar en heb je een hbo-werk- en denkniveau? En ben je klaar om je te gaan oriënteren op de overstap en een nieuwe baan? Meld je dan aan voor FastSwitch Onderwijs! 
Kijk hier voor meer informatie.