Wil jij werken aan structurele oplossingen?

‘Ingewikkelde’ situaties in wijken en buurten zorgen voor veel frustratie en onbegrip. Structurele oplossingen blijken er niet te zijn. Daar kan jij verandering in brengen. Meld je aan voor de Leergemeenschap Onbegrepen Gedrag. Start in september 2022, duur 6 maanden.

254100 netwerk, mensen, verbinden, zwart wit

Een project van het lectoraat Onbegrepen gedrag, Zorg en Samenleving.

Het blijft tobben. Ondanks pogingen de laatste jaren om zorg en begeleiding te verbeteren, zoals beter samenwerken, eenvoudiger financieren, meer geld of vaker trainen. Wat als we een nieuwe vorm ontwerpen? Om samen vakkennis- en kunde te ontwikkelen vanuit de leefwereld van ‘bijzondere burgers’?

Wil jij meedoen?Schrijf een brief of film jouw pitch

Wil je deelnemen aan de leergemeenschap? Meld je dan aan vóór 14 maart. Schrijf een brief (max. één A4) of film jouw pitch (max. 5 min.) waarin je duidelijk maakt wat jouw motivatie is. Ook zijn we benieuwd naar wat je precies wil leren en wat jouw eerdere (werk)ervaring is.

Op 5, 12 en 19 april in de middagen voeren we selectiegesprekken met mensen die interesse hebben getoond. Waarschijnlijk zijn we genoodzaakt om ook al een voorselectie te maken op basis van de ingezonden brieven en pitches. Daarover krijg je een update.

32096 student in de les, werken, les, college, laptop, economie, finance tax and advice, fta

Meer informatie over de leergemeenschap?

Klik hier voor uitgebreide informatie over de leergemeenschap Onbegrepen Gedrag.