Mentimeter Pro voor alle HAN-docenten

Met Mentimeter Pro verrijk je het onderwijs op een interactieve manier door samen met studenten meningen te peilen, quizzen op te zetten, te brainstormen en kennis te activeren. Mentimeter Pro is nu beschikbaar voor alle HAN-docenten om te gebruiken in het onderwijs!

Telefoons internationaal

Voor Mentimeter Pro is een campusbrede licentieovereenkomst gesloten. Dit betekent dat álle HAN docenten een Mentimeter Pro-account kunnen aanmaken en kunnen inloggen met Single Sign On (met je HAN-account), zoals bij steeds meer HAN-applicaties. De overeenkomst loopt tot 1 september 2022 en in april 2022 volgt een besluit over verlening van deze licentieovereenkomst. Om tot een besluit te kunnen komen wordt Mentimeter Pro in maart 2022 geëvalueerd, waarvoor de hulp van docenten die Mentimeter Pro gebruiken hard nodig is. Vanwege privacy mogen in Mentimeter Pro geen persoons- of bedrijfskritieke gegevens worden gedeeld.

Meer informatie over Mentimeter Pro vind je op de nieuwe Toolbox-pagina van Mentimeter.

Webinar

Wil jij kennismaken met Mentimeter Pro, je kennis opfrissen? Of ben je al thuis in Mentimeter Pro, maar wil je weten wat je er allemaal nog meer mee kan? Dan is dit je kans! In samenwerking met de leverancier worden twee webinars georganiseerd. Op 7 december is de 'Basic webinar', waar wordt ingegaan op de basis-functionaliteiten, veelgebruikte mogelijkheden en een beperkt aantal complexere gebruiksmogelijkheden. Op 14 december is de 'Advanced webinar', waar wordt ingegaan op complexere gebruiksmogelijkheden. Heb je vooraf al specifieke vragen/wensen? Vul dan vóór de webinar deze korte vragenlijst in. De webinars zullen worden opgenomen en gedeeld op de nieuwe Toolbox-pagina van Mentimeter Pro. Kijk hier voor meer info over de webinars. 

Basic webinar:

  • Datum: 7 december 15.00-16.00u
  • Teams-meeting-link: Basic webinar

Advanced webinar