In gesprek met 2 AI-experts

In de maand van AI in het onderwijs mag een gesprek met 2 AI-experts uit het iXperium-netwerk natuurlijk niet ontbreken. In een boeiende podcast vertellen zij hoe ze aankijken tegen AI in onderwijs.

30 juni 2022
363264 kinderen op laptop
Leren en werken met ICT

Online begeleiden: de toekomst?

Online begeleiden: is er een groot verschil met de fysieke vorm? Het is een van de vragen die de schrijvers van het artikel ‘Virtueel begeleiden van ervaringsleren’ in het Tijdschrift voor Begeleidingskunde zich afvragen. HAN-opleider, trainer, adviseur Annette Perino schreef hieraan mee.

Marleen de Roo
13 december 2021
359903 foto van opleider, trainer, adviseur Annette Perino, post-hbo sociaal, teamcoaching, docent master Begeleidingskunde Hogeschool Rotterdam
Leren en werken met ICT

Proctoring nu en in de toekomst

Op dit moment mag online proctoring alleen ingezet worden in bepaalde situaties, volgens het ‘Nee, tenzij-principe'. Met het oog op de toekomst is er nu een onderzoek gestart naar de toepassing van een nieuwe grondslag voor het inzetten van proctoring bij het afnemen van toetsen.

08 december 2021
32096 student in de les, werken, les, college, laptop, economie, finance tax and advice, fta

Mentimeter Pro voor alle HAN-docenten

Met Mentimeter Pro verrijk je het onderwijs op een interactieve manier door samen met studenten meningen te peilen, quizzen op te zetten, te brainstormen en kennis te activeren. Mentimeter Pro is nu beschikbaar voor alle HAN-docenten om te gebruiken in het onderwijs!

06 december 2021
Telefoons internationaal