Plek voor ambitieuze studenten

Ben jij een tikkeltje ambitieus? Wil én kun je meer? Kies net zoals Nienke Lankveld voor de Talent Academy, een honourstraject bij de HAN. Dit 2-jarige traject volg je naast je huidige studie. Het levert je inhoudelijke uitdaging én extra studiepunten op!

Twee studenten overleggen met laptop

Nienke: “Tijdens de propedeuse van de opleiding Facility Management merkte ik al dat deze me te gemakkelijk afging; ik miste uitdaging. Ik overwoog te stoppen en me voor te bereiden op een universitaire studie, maar besloot om toch eerst een hbo-diploma te halen. Dat praktijkgerichte leek mij heel waardevol.” 

In finale van innovatieprijs

“De Talent Academy is een uitkomst geweest voor mij. Hier kon ik met mijn ambities terecht. Samenwerken met studenten van andere disciplines, projecten doen, out-of-the-box leren denken. Zo heb ik met mijn projectgroep gewerkt aan plan om een waterzuiveringsunit wereldwijd te vermarkten. We kwamen ermee in de finale van de Achterhoek Open Innovatieprijs!” 

De ambitie spat er vanaf, bij Nienke. Herken je jezelf in haar? Wil je ook samen met studenten van andere opleidingen aan opdrachten van bedrijven werken? Meld je dan uiterlijk 19 april aan voor de Talent Academy. In september gaan we van start!