De maturity scan: regionaal voorbeeld van Smart Partnership

In juni start het KennisDC Logistiek Gelderland met een maturity scan. Dit doen zij op het gebied van data driven decision making voor logistieke bedrijven in Gelderland. Het Data Science Lab van de HAN is met verschillende lectoraten bij dit project betrokken. Een mooi voorbeeld van Smart Partnership.

null
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Het doel van de scan is tweeledig. Enerzijds wil het regionale KennisDC de huidige situatie omtrent dit onderwerp binnen het logistieke mkb in kaart brengen. Het tweede doel is logistieke bedrijven én het logistieke onderwijs duidelijk te maken welke kansen en mogelijkheden er binnen dit thema zijn.

Deze maturity scan is onderdeel van het Data Science Lab van de HAN University of Applied Science waarin verschillende HAN lectoraten en het bedrijfsleven samenwerken. Een mooi voorbeeld van slim samenwerken in de regio. Wil je meer over dit project weten? Kijk dan op de website van het KennisDC Logistiek.