studenten in lounge ruimte

Centre for Creativity

DIT is het!

Wanneer is de laatste keer dat jij hebt gespeeld? Waarschijnlijk denk je nu terug aan vroeger hoe je speelde met speelgoed en je vrienden. Maar stiekem speel je nu ook nog, en dat doet iedereen! Om je daar wat bewuster van te maken is er nu DIT!

HAN Redactie
Telefoons internationaal
Centre for Creativity

De grip op je leven verliezen

Een kijker laten voelen wat urgent is, dat doet Grip. De film toont het verhaal van 16 jongeren die de grip op hun leven zijn verloren. Wat kun je dan doen? En wat kun je als buitenstaander daarmee? Maker Joeri Bleumer gaat het gesprek aan.

HAN Redactie
391256 Filmmaker Joeri Bleumer in gesprek over zijn film Grip
Centre for Creativity

#HANUnexpected & Centre for Creativity

Tijdens #HANUnexpected verzamelde het Centre for Creativity op een creatieve manier input bij deelnemers over hun toekomstbeeld van een Slim, Schoon, Sociaal 2050. Gerwin van der Ven liet deelnemers hun gedachten op papier tekenen en verwerkte dit vervolgens in een inspirerende raamtekening.

HAN Redactie
390814 Rob tekent voor het centre for creativity zijn toekomstbeeld van een schoon, slim, sociaal 2050
Centre for Creativity

International Week Symposium Centre for Creativity

Op 3 februari 2022 organiseerde het Centre for Creativity van de Academie Mens en Maatschappij een symposium met als titel “Kairos, Art and Sustainability”. Dit symposium ging over de vraag hoe kunst en cultuur een bijdrage kan leveren aan het omgaan met de klimaatkwestie en de duurzaamheidscrisis.

HAN Redactie
231035 International Week Health and Social Studies. horizontaal