Installatie Thomas Lans

Op donderdag 17 november, in de week van de Global Entrepreneurship, vindt de installatie plaats van Thomas Lans tot lector Kansrijk Ondernemen.

Telefoons internationaal

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Deelname
Gratis

Samen met mijn team help ik (toekomstige) ondernemers bij het vaardig(er) worden in het herkennen en evalueren van kansen om proactief in te kunnen inspelen op een snel veranderende, complexer wordende omgeving.

Programma

Programma is nog niet bekend, maar noteer deze datum alvast in uw agenda! Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Bekijk nu al meer informatie over het lectoraat Kansrijk Ondernemen en  lector Thomas Lans.

Lectoraat Kansrijk Ondernemen

In het lectoraat Kansrijk Ondernemen onderzoeken we het zien en benutten van kansen en de wijze waarop het regionale ecosysteem dit kan ondersteunen. Daarin focussen we ons op het 'brede mkb' in de Smart Region Arnhem-Nijmegen. Hoewel dit overwegend kleine ondernemers (1-10 medewerkers) zijn, spelen ze een belangrijke rol in de lokale economie en werkgelegenheid.