Onderzoek leningen Gelderland valoriseert

Stichting Fondsbeheer Gelderland valoriseert is een fonds dat publiek gefinancierde kennis wil laten doorontwikkelen. Vanaf de start in 2012 zijn er 56 bedrijven geweest die financiële ondersteuning hebben gekregen. Dit jaar zullen de leningen en het restant contante middelen aan Oost NL overgedragen worden. Hierna zal de stichting GV opgeheven worden. De stichting wil voor opheffing terugkijken op de resultaten vanaf de start en ‘good practices’ verzamelen.

57924 Stockbeeld interessegebied gedrag en maatschappij

Snelle info

Startdatum

01-12-2021

Looptijd

1 jaar

Status

in uitvoering

Opdrachtgever

Stichting Fondsbeheer Gelderland Valoriseert 

Projectleider

Thomas Lans

Doel

Het doel van het onderzoek is het geven van inzicht in 1) de rol van menselijk kapitaal, in het bijzonder van het ondernemersteam en 2) de rol van dossierhouder op het resultaat voor een onderneming dat onder beheer staat of heeft gestaan bij het Stichting Fondsbeheer Gelderland valoriseert  fonds.

Resultaten

Naast inzicht in de relatie tussen menselijk kapitaal van de ondernemer/ondernemersteam en het resultaat van de onderneming, geeft het onderzoek handvatten voor de rol van de dossierhouder en zicht op mogelijke ‘good practices’ m.b.t. teams en teamondersteuning?

Telefoons internationaal

Meer weten over dit project? Neem contact op

Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Lector Thomas Lans van het Lectoraat Kansrijk Ondernemen: thomas.lans@han.nl.

Het lectoraat Kansrijk Ondernemen

Hoe anticipeer je als ondernemer op een continue veranderende maatschappij? Welke competenties helpen ondernemers bij het zien en acteren op kansen? Ons lectoraat onderzoekt welke ondernemerscompetenties er toe doen in een steeds veranderende omgeving. En biedt handvatten voor ondernemers om kansen beter te benutten. 

koffiecorner, Overleg, samenwerken, koffie, corner, tablet, finance, economie