Symposium Technologie in musculoskeletale revalidatie

studenten gooien over

Wil je meer weten over de technologische ontwikkelingen in de musculoskeletale revalidatie, vanuit zowel nationaal als internationaal perspectief? Op woensdagavond 14 april organiseert de Master Musculoskeletale Revalidatie een gratis symposium voor het werkveld en voor onze studenten.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Gratis

Kies je workshop Het programma

Key note speakers: Associate lector Remko Soer (Saxion Hogeschool) en Hoogleraar Jeremy Lewis (UK National Health Service). Remko Soer zijn lezing gaat over de toepasbaarheid van echo, EMG en 3Dkinematica. Jeremy Lewis bespreekt het gebruik van technologie bij schouderklachten. Er worden vier online workshops gegeven over: virtual reality, video consulten, hologrammen en backing approach van 20.30-21.00 uur. Je kunt je voor 1 workshop aanmelden.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor het werkveld en voor studenten Master Musculoskeletale Revalidatie:

  • Werkgevers
  • Stagebegeleiders
  • Alumni
  • Studenten 
student oefent met bal

Meer weten? Contact

Vragen over het gratis symposium 'Technologie in musculoskeletale revalidatie' op woensdag 14 april 2021? Stuur een mail naar praktijkbureau.fysiotherapie@han.nl