mkb-voucher helpt ondernemers kansen van online-ondernemen te pakken

Let op: de mkb-voucher is vanaf 1 september 2022 weer beschikbaar!

Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen

hangar-zakelijk-gesprek

(door-)starten met online ondernemen?

Ben jij mkb'er met 2 tot 50 fte en kunnen studenten en professionals je helpen bij het digitaliseren van je organisatie? Bij DWAN kan je kosteloos terecht voor advies en ondersteuning bij vraagstukken, zoals:

• vormgeven van online huisstijl
  • online vind- en bereikbaar verhogen
  • huidige marketing omzetten naar een online marketingstrategie
  • hoe start ik met online verkoop?
  • online media inzetten voor mijn aanbod

Enthousiast geworden of een andere vraag? Vraag de vrijblijvende intake aan of mail ons.

hangar-zakelijk-gesprek

Voor ondernemers en studenten

Ons doel naar een digitaal vaardiger mkb binnen de regio Gelderland!

Studenten overleggen met laptop

Mkb-voucher online-ondernemen

Voor de kleine ondernemer die de eerste stappen van online-marketing, social media en online-vindbaarheid wil benutten!

Werken bij DWAN

Ben je student en zoek je uitdaging? Bekijk hier onze vacatures!

en-student-gesprek-overleg

Ondernemers aan het woord

Communicatieplan One Moment A Day

"Voordeel is dat er gekeken wordt naar de basis van je bedrijf. Het is een goed gestructureerd plan wat als basis voor mijn bedrijf gaat dienen."

twee studenten lachen met laptop

Website analyse Akira Coaching

"Het geeft op een laagdrempelige manier een helder inzicht in de verbeterpunten van de website."

Communicatieplan Wolvenhart

"Het biedt mijn organisatie een duidelijke richting en versnelling van de ontwikkeling van m'n digitale diensten."

Creatieve sessie Skillflow

"Ik vond de diversiteit van studenten en de gebruikte methodiek zeer leerzaam en effectief."

Twee studenten overleggen met laptop

Brandbook TIG Academy

"Het Brandbook geeft uniformiteit in mijn online-zichtbaarheid, is herkenbaar en professioneel vormgegeven."

cmd studenten projectwerk in ica lounge 2

Creatieve sessie Wolvenhart

"Even uit je comfortzone gehaald, co-creatie met enthousiaste studenten, eigen mensen en de medewerkers van DWAN, steuntje in de rug en adviesrapport met duidelijke stappen."

toekomstlokaal, communicatie, studenten, samenwerken, project, les, klas, project, finance, economie

Creatieve sessie Charged

"De sessie heeft ons op een goede manier verrast. De bijdragen en inhoud die de studenten gaven, waren to the point."

Creatieve sessie Vandaag Mag Ik

“De Creatieve Sessie heeft me meer inzicht, structuur en nieuwe ideeën gegeven waardoor ik even met de neus op de feiten werd gedrukt.”

Drie studenten overleggen met laptop

Creatieve sessie Mells Persoonlijke Kracht Academie

"Intensief maar zeer inspirerend. Door de leuke en uitdagende werkvormen heb ik inzicht verkregen hoe anderen aankijken tegen mijn product / dienst."

Overleg in de hal

Creatieve sessie Willems Technisch Adviesbureau

“Leuk om dit samen met studenten te mogen doen die e.e.a. van een andere invalshoek benaderen. Daardoor ook inspirerend.”

studenten overleggen

Creatieve sessie Coachingspraktijk Maartje de Jong

"Ik ben blij met de stap die ik gezet heb door de creatieve sessie aan te gaan. Ik waardeer het zeer dat ik als kleinbedrijf deze mogelijkheid aangereikt heb gekregen."

Creatieve sessie Coachingspraktijk Gezonderwijs

“We hebben interessante ideeën gehoord en sparren met studenten gaf een duidelijk beeld van het grote belang van een goede website en social media in de huidige tijd.”

economie-management-recht, post-it, scrum, kleuren, samenwerken, finance

Creatieve sessie Onuitgesproken

"De creatieve sessie geeft je een ander en breder perspectief dan je al had. Je kunt zelf sturen in de onderwerpen en in de behoefte die je hebt wat maakt dat de uitkomsten voor mij ook direct toepasbaar waren."

Tips & tricks online ondernemen

Op de DWAN-blog en via diverse webinars deelt DWAN met partners updates en expertise over diverse digitaliseringsonderwerpen.

Blogartikelen

Webinars

toolbox laptop knieen

Volg onze socials

Voor vragen kunt u mailen naar DWAN@han.nl of via de chat op Facebook en Instagram.

DWAN@han.nl

Vragen over de DWAN? Stel je vraag aan ons door een e-mail te sturen. We helpen je graag verder.

Ruitenberglaan 26

6826 CC Arnhem