Omscholen naar Engineering

Is techniek altijd al een passie van jou geweest? En wil je je laten omscholen in een richting waar de kansen voor het oprapen liggen? Via de HAN zijn er diverse trajecten in Engineering beschikbaar die jouw de mogelijkheid daartoe bieden.

elektrotechniek elektro lab

Werken en Leren met Energie

Duurzame energie, actueler kun je het bijna niet krijgen. Daarom is de HAN het traject Werken en Leren met Energie gestart. Heb jij een voorliefde voor duurzame energie? En zie je een carrière in de techniek wel zitten?

be48c96e-0cf1-11ee-91e2-02565807075b man lopend tussen energiepanelen

Be an Engineer

Wil jij voor een carrière in de techniek gaan, maar mis je de opleiding of werkervaring om te worden aangenomen? Dan is het traject Be an Engineer perfect voor jou!

324020 Be an Engineering is een opleidingstraject voor associate degrees en bachelors binnen automotive, bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, embedded systems engineering, technische bedrijfskunde en werktuigbouwkunde in deeltijd.
HAN Employment
 

Hulp bij het vinden van een werkplek

Omscholen naar Engineering of Automotive? Dan is het belangrijk dat je een relevante werkplek hebt voor 20 uur in de week, waar je werkzaamheden op het juiste niveau kunt doen. Vind je die niet voor de start van de opleiding? Dan mag je toch beginnen. Samen zoeken we naar een oplossing. HAN Employment kan helpen in je speurtocht naar een geschikte werkgever.

32574 Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment
Op zoek naar geschikt personeel?
 

Neem een deeltijdstudent in dienst

Ben je werkgever en kun je geen geschikte technici vinden? Neem een (aankomend) deeltijdstudent in dienst, die in enkele jaren uitgroeit tot een volwaardige elektrotechnicus, werktuigbouwkundige of technisch bedrijfskundige. Plaats een vacature bij HAN Employment om in contact te komen met deeltijdstudenten. 

299848 Studenten werkt aan technische opdracht, embedded engineering, electrical and electronic engineering

De voordelen van deeltijdstudenten

Je krijgt de gelegenheid een gemotiveerde medewerker in dienst te nemen die er veel aan gelegen is deze unieke kans goed te benutten.

46661 elektrotechniek expo printplaat

De medewerker heeft al werkervaring opgedaan, is gewend aan het arbeidsritme en kan wellicht eerder opgedane kennis inbrengen in jouw bedrijf.

208009 Automotive waterstofauto Hydromotive controleren amperemeters

Hij/zij kan bedrijfs- en innovatievraagstukken van jouw bedrijf (met name op het gebied vna duurzame elektrische energie) meenemen naar de opleiding waar deze behandeld wordt door studenten, docenten en lectoren.

243978 overleg man/vrouw voor wand met post-its

Vragen?

Neem contact op met: 
Bureau Deeltijd
T: 06 - 554 342 77
E: startenmetdeeltijd.aea@han.nl