HAN Employment voor werkgevers

Heb je een vacature die niet per se fulltime ingevuld hoeft te worden? Kandidaten die 1 dag per week een deeltijdopleiding volgen bieden veel voordelen voor jouw bedrijf. HAN Employment helpt je in contact te komen met deze doelgroep. Maak kennis en wie weet is jouw vacature snel ingevuld!

32868 gesprek-hal-sollicitatie-wachten

Onze diensten

Vacaturebank

Heeft je bedrijf een vacature voor een deeltijdstudent en voldoet de functie aan onze voorwaarden? Plaats deze dan kosteloos in onze vacaturebank! Zo zien (aankomend) deeltijdstudenten de vacatures voor leerwerkplekken bij jouw bedrijf.

33960 Overlegen en samenwerken

Meet & Match - Techniek

Meet & Match is hét event waar bedrijven in één dagdeel meerdere kandidaten ontmoeten die een deeltijdstudie volgen! Via speeddates krijg je de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Is er een klik? Dan spreken jullie onderling de mogelijke vervolgstappen af.

389299 Marktimpressie van kennisfestival HAN Unexpected slim schoon sociaal 25 maart 2022. H2o-demonstrator, waterstof, solarboat, ruitenberglaan 26 Arnhem

Meet & Match - Economie en Management

Meet & Match is hét event waar bedrijven in één dagdeel meerdere kandidaten ontmoeten die een deeltijdstudie volgen! Via speeddates krijg je de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Is er een klik? Dan spreken jullie onderling de mogelijke vervolgstappen af.

Bonarius en Pam bespreken flyers

LinkedIn

HAN Employment heeft een eigen LinkedIn-pagina waar bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Dit kunnen deeltijdstudenten en afgestudeerden zijn. Via deze pagina kunnen jullie makkelijk met hen in contact komen. Ook delen wij hier nieuws en weetjes.

312728 Afbeelding project Open Digital Horizons

Cv's doorsturen

Is jouw bedrijf bijna doorlopend op zoek naar nieuw technisch personeel? En bieden jullie voldoende mogelijkheden voor startend deeltijdstudenten om zich te ontwikkelen? Dan kunnen wij cv's van onze kandidaten binnen de technische opleidingen naar jullie doorsturen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Close up van een laptop

Werken en lerenOns werkgebied

Ontmoet via HAN Employment (aankomend) deeltijd- of duaalstudenten die op zoek zijn naar een werkplek voor naast hun studie. Hoe zit werken en leren in elkaar voor deze groep?

  • De kandidaat gaat een vaste dag per week naar school voor zijn hbo-opleiding (bachelor of associate degree).
  • De kandidaat is daarnaast 3 tot 4 dagen per week als volwaardig medewerker bij jou in dienst. Jullie bepalen samen het loon.
  • In 2 tot 4 jaar tijd ontwikkelt de kandidaat zich naar hbo-niveau, volledig toegespitst op de behoeftes binnen jouw bedrijf. 

Helaas zijn (nog) niet alle opleidingen aangesloten bij HAN Employment. Hieronder kun je zien binnen welke studierichtingen wij actief zijn.

 

30291 Twee studenten buiten voor R31 met laptop

Economie

Techniek & ICT

Actuele kennisWat zijn de voordelen van een deeltijdstudent?

Deeltijdstudenten zijn gemotiveerd, hebben actuele kennis en zijn financieel aantrekkelijk. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • ze hebben actuele kennis;
  • ze hebben een frisse blik op je organisatie;
  • ze brengen het geleerde meteen in praktijk;
  • ze bieden oplossingen voor specifieke vraagstukken;
  • ze werken in eigen tijd voor jouw bedrijf door opdrachten te doen;
  • ze krijgen input van andere bedrijven door casussen in de klas;
  • ze brengen de kennis van docenten en medestudenten mee je bedrijf in, aan de hand van casussen uit jullie eigen praktijk.
306773 HBO master studenten geven een presentatie voor de klas

Voorwaarden voor de vacatures

Om een vacature te kunnen delen met deeltijdstudenten via HAN Employment moet de functie aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet gaan het om een arbeidsovereenkomst (geen stage) van tenminste 20 uur per week, voor minstens een half jaar lang. Bekijk hieronder de voorwaarden voor de verschillende studierichtingen.

VacaturebankHoe kan ik vacatures delen?

HAN Employment heeft een eigen vacaturebank. Als werkgever kun je hier kosteloos vacatures delen die geschikt zijn voor deeltijdstudenten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen vervolgens rechtstreeks bij jullie solliciteren. HAN Employment treedt niet op als intermediair.

Bekijk de voorwaarden waaraan een vacature voor deeltijdstudenten moet voldoen.

Overlegen en samenwerken

speeddaten tijdens de Meet & MatchHoe kan ik kandidaten ontmoeten?

Naast het plaatsen van een vacature in onze vacaturebank bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Meet & Match-banenmarkt die HAN Employment een paar keer per jaar organiseert. Tijdens deze markt ontmoeten werkgevers meedere kandidaten die een deeltijdopleiding volgen (of ingeschreven staan om te gaan volgen) in de richting Economie, Management & Recht of Techniek. Jullie maken kennis tijdens speeddates. Hebben jullie een klik? Plan dan onderling een vervolgafspraak in.

Heb je tenminste 1 vacature die past bij het profiel van een duaal- of deeltijdstudent? En voldoet deze aan de voorwaarden die de HAN stelt? Dan kun je meedoen aan de Meet & Match! 

Deze en eventuele andere mogelijkheden tot samenwerking bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Heb je interesse om in contact te komen met deeltijdstudenten? Meld dit via het interesseformulier en wij nemen contact met je op.

32568 Student en docent in gesprek met bedrijf, handen schudden, FEM Employment

Maak kennis met het team

Chantal Klein Soetebier

HAN Employment Economie & Management | (026) 365 83 01

Elise van Mierle

HAN Employment Economie & Management | (026) 365 83 01

Simone Ploubis

HAN Employment Economie & Management | (026) 365 83 01

Sylvia Schipper-Kapitein

HAN Employment Engineering & Automotive | (026) 369 11 44

Judith Oostenrijk

HAN Employment ICT & Media | 06 22 84 70 85

Ria Hebing

HAN Employment Bouwkunde & Civiele Techniek | (026) 365 82 09

Contact met HAN Employment

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 17:00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 365 83 01