Samen met het onderwijs

RXML parse error: Error in expr attribute: syntax error, unexpected '/', expecting TOK_CLASS or TOK_ENUM |
RXML parse error: This tag doesn't handle content.
 | <set expr="(float)  / " variable="var.picture-ratio">
 | <cache enable-protocol-cache="yes">
GO Samen met het Onderwijs

Samen met het onderwijs helpen we met de integratie van meer duurzame ontwikkeling in opleidingen. We geven colleges, creëren onderwijsproducten, bieden een online kennisplatform en nemen een adviesrol aan als het gaat om het ontwikkelen van minoren en het meedenken met curriculumonderdelen.

Contact

Ben je docent of onderwijsmaker en heb je interesse in onze producten of diensten? Neem contact op via greenoffice.onderwijs@han.nl of loop langs ons kantoor op Kapittelweg 33, ruimte B0.20 (binnenkort Laan van Scheut 10, centrale hal achter de roltrappen).

Afdelingshoofd
 

Lobke Nijenhuis

Lobke Nijenhuis is het afdelingshoofd van 'Samen met het Onderwijs'. Samen met haar team werkt zij iedere dag keihard om waarde toe te voegen in haar vakgebied. Ben je een docent of onderwijsmaker en heb je vragen voor Lobke óf wil je iets met haar inplannen? Dan bereik je haar via Lobke.Nijenhuis@han.nl.

550657 Een portret van Lobke. Medewerker van de Green Office. Zwarte achtergrond.

Onze producten voor in de les

Toekomst TV

Een serie van kennisclips om te gebruiken in jouw onderwijs, waarbij op een leuke en eenvoudige manier wordt ingegaan op maatschappelijke thema's en het belang daarvan.

488261 Voor werving studenten videoadvertenties

Onderwijsspellen

Random Thinking en 30 seconds zijn voorbeelden van onze onderwijsspellen die direct gebruikt kunnen worden in de les, om zo studenten op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met maatschappelijke thema's.

388617 Tim en Fraukje, mede-bedenkers van het HAN Green Office-spel Random Thinking

Podcasts

De podcastserie 'Podje Groen Lullen' gaat samen met studenten én iedere aflevering een nieuwe expert in gesprek over maatschappelijke thema's en uitdagingen.

388460 Beeld tbv cursus podcast ontwikkelen en lanceren

Kennisbank

Dit kennisplatform bestaat uit honderden bronnen waar docenten informatie kunnen vinden én uitwisselen met elkaar en studenten over duurzame ontwikkeling. Je vindt hier video's, podcasts en literatuur.

54927 Studente studeren in studiecentrum en werken op laptop, van bovenaf

Al onze onderwijsproducten zijn volledig en multidisciplinair gecreëerd voor en door studenten van tal van opleidingen.

Onze diensten

Stageplekken voor alle leerjaren

We bieden waardevolle stageplekken met veel verantwoordelijkheid voor studenten uit ieder leerjaar die maatschappelijke waarde willen toevoegen in hun vakgebied.

395616 student op laptop geel uitzoeken regelen

Vrije ruimte invulling (GO teams)

In één van onze GO teams krijgen studenten van verschillende opleidingen de unieke kans om direct impact te maken in de praktijk en waardevolle ervaring op te doen in ruil voor studiepunten.

377397 Stockbeeld ter ondersteuning van de post-hbo digital business transformation

Colleges, workshops en inspiratiesessies

We geven colleges, workshops en inspiratiesessies bij opleidingen voor studenten van alle leerjaren om op basisniveau hen meer te leren over duurzame ontwikkeling en leggen daarbij de koppeling met het specifieke vakgebied van de opleiding.

57929 Stockbeeld interessegebied taal en communicatie

Advies op curriculumonderdelen en minoren

We nemen een adviesrol aan als het gaat om het integreren van duurzame ontwikkeling in minoren en curriculumonderdelen vanuit studentenperspectief - hoe zien zij het onderwerp, wat weten ze al en wat nog niet, wat inspireert en enthousiasmeert, etc.

395618 selectie en plaatsing numerus fixus plan b niet geplaatst

Training van docenten en medewerkers

We geven training aan docenten en medewerkers waarbij we ingaan op de essentie van duurzame ontwikkeling, laten zien hoe dit aansluit bij leefwereld van de student en medewerker én we maken samen de vertaalslag naar het vakgebied van de opleiding of de afdeling.

453589 Pijlen verschil mbo hbo, gebruik mbo magazine
Voorbeeld kennisclip

Toekomst TV

Hét spel voor duurzame ontwikkeling in jouw onderwijs
 

‘Random Thinking’ is hét spel om studenten na te laten denken over verschillende maatschappelijke uitdagingen en daar binnen korte tijd een oplossingen voor te bedenken. Daarnaast is dit spel zeer geschikt om het onderwijs op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met slim, schoon en sociaal. We hebben het ontwikkeld in samenwerking met de drie zwaartepunten Slim, Schoon, Sociaal en negen verschillende opleidingen. Het spel Random Thinking is nu beschikbaar in iedere academie.Aly Smelt-Medendorp, Directrice Academie Educatie, ontving als eerste het spel uit handen van Anne van de Green Office.

studenten spelen spel