Ik ben ondernemer

Heb jij een briljant business-idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al gestart en zoek je nog inspiratie, een investeerder of een oplossing voor je bedrijfsvraagstukken? Dan is HAN-Startersbegeleiding er voor jou!

Student met producten en begeleider. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Joey Fennema, Karel Rietdijk

Wat zijn onze diensten?

Ons dienstenpakket bestaat uit: startersbegeleiding, het volgen van de minor Onderneem de Zakenreis! en hulp bij het verkrijgen van financiering. Wij kunnen je indien nodig ook helpen bij het combineren van je onderneming en je studie én zelfs bij het stage lopen of afstuderen op je eigen bedrijf. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. 

 

Minor Onderneem de Zakenreis!

Ben jij ondernemend, durf jij risico’s te nemen en heb je de ambitie om je eigen bedrijf een flinke stap verder te brengen? Start met de minor Onderneem de Zakenreis! Laat je bedrijf groeien én ontwikkel jezelf als ondernemer!

Minor Onderneem de Zakenreis!Wat ga je leren en doen in deze minor?

Startersbegeleiding

Onze startersbegeleiding is erop gericht jou persoonlijk te begeleiden bij het opzetten van je bedrijf of het uitwerken van je idee. Deze begeleiding is gratis en krijg je van een ervaren ondernemer.

Financiering

Ben je (student-)ondernemer en op zoek naar financiering voor je bedrijf? Je hebt vast gemerkt dat het lastig is om in de eerste fase van een innovatie financiering van een bank te krijgen. De Stichting Fondsbeheer Gelderland Valoriseert biedt deze mogelijkheid wél. Er zijn zowel startersvouchers als leningen beschikbaar. HAN CvO helpt je bij de aanvraag hiervan!

Startersvouchers

StartersvoucherWat houdt de startersvoucher in?

Startersleningen

Topondernemersregeling

Steeds meer studenten op de HAN zijn naast hun (voltijd) studie aan het ondernemen. Deze combinatie van studeren en ondernemen biedt unieke ervaringen en ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel studenten als de HAN. Toch is deze combinatie niet vanzelfsprekend.

TopondernemersregelingWat houdt de Topondernemersregeling in?

AFSTUDEREN / STAGE IN EIGEN BEDRIJF

Wil je afstuderen of stage lopen in je eigen bedrijf? HAN CvO maakt je tijdens jouw afstudeer- of stageperiode wegwijs in ondernemersland door afstudeerbegeleiding te bieden. Zo kan je tijdens het opstarten van je bedrijf terugvallen op een adviseur.

Workshops, trainingen & podcasts voor (student-) ondernemers

Training Business Innovatie

De training Business Innovatie bevat een introductie, drie kennisclips en een creativiteitsmethode in de laatste video, waarmee talrijke ideeën worden bedacht om tot vernieuwing van je business te komen.

START UP NIJMEGEN

Maandelijks aanbod van webinars voor (startende) ondernemers uit het Rijk van Nijmegen. Gratis deelname!

Mercator Launch: The Improve Programm

Heb je een innovatief idee, een ondernemersmentaliteit en wil je een eigen bedrijf starten? Pitch je idee bij éen van de businesscoaches en samen bepalen we welke track het beste bij je past.

Health Valley Academy

Aanbod van bijeenkomsten en workshops vanuit Health Valley Academy (i.s.m. partners) rondom life sciences & heallth.

BRISKR

BRISKR is het programma dat startups en kmo's ondersteunt om sneller te groeien en een grotere impact te hebben op health en high tech.

IK GA STARTEN: Podcasts voor startende ondernemers

Je ondernemersskills aanscherpen terwijl je onderweg bent? Beluister deze gratis podcast bomvol tips over belangrijke ondernemerszaken. Van je eerste klant vinden, startersaftrek tot je ideale uurtarief.

Ondernemersplein

Informatie, advies, webinars en video's van de overheid voor ondernemers door KVK, Belastingdienst, RVO, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties.

Benieuwd naar wat we voor jouw business kunnen betekenen? Boek zelf je afspraak.

De afspraken vinden online plaats via TEAMS.

Begeleider en student. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Joey Fennema, Karel Rietdijk

FENITAS™ MAAKT HET LEUK OM GEZOND TE ETEN! MET ONZE NATUURLIJKE KLEURSTOFFEN EET JE MAALTIJDEN IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG. VAN ROZE SUSHI TOT AAN BLAUWE NOODLES. EN DAT ALLEMAAL MET KLEURSTOFFEN GEMAAKT VAN FRUIT OF PLANTEN ZONDER ENIGE TOEVOEGINGEN.