Ik ben ondernemer

Heb jij een briljant business-idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al gestart en zoek je nog inspiratie, een investeerder of een oplossing voor je bedrijfsvraagstukken? Dan is HAN-Startersbegeleiding er voor jou!

Student met producten en begeleider. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Joey Fennema, Karel Rietdijk

Wat zijn onze diensten?

Ons dienstenpakket bestaat uit: het volgen van het startersprogramma BusinessBooster, startersbegeleiding, en hulp bij het verkrijgen van financiering. Wij kunnen je indien nodig ook helpen bij het combineren van je onderneming en je studie , het stage lopen of afstuderen op je eigen bedrijf en bij de aanvraag van een HBO Take-off subsidieaanvraag. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. 

 

Startersprogramma BusinessBooster

Een eigen bedrijf hebben is een droom maar kan ook eenzaam zijn. Je mist collega’s om mee te sparren en om nieuwe informatie mee te delen. In het nieuwe startersprogramma BusinessBooster ontmoet je jonge collega-ondernemers, inspireer je elkaar en doe je kennis en vaardigheden op rondom ondernemerschap. Wil jij jezelf en je business verder ontwikkelen, meld je aan voor de BusinessBooster! De community die je nieuwe energie geeft!

Startersbegeleiding

Onze startersbegeleiding is erop gericht jou persoonlijk te begeleiden bij het opzettn van je bedrijf of het uitwerken van je idee. Deze begeleiding is gratis en krijg je van een ervaren ondernemer.

Financiering

Ben je (student-)ondernemer en op zoek naar financiering voor je bedrijf? Je hebt vast gemerkt dat het lastig is om in de eerste fase van een innovatie financiering van een bank te krijgen. Er zijn zowel startersvouchers als leningen beschikbaar. HAN CvO helpt je bij de aanvraag hiervan!

Startersvouchers

Startersvoucher

Wat houdt de startersvoucher in?

PRE-SEED LENINGEN

Startup Fonds Gelderland (SFG) is de opvolger van Gelderland valoriseert. Nieuwe startups in de regio krijgen de kans om met een pre-seed lening hun ondernemerschap mogelijk te maken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een achtergestelde lening van minimaal € 30.000 en maximaal € 250.000.

Topondernemersregeling

Steeds meer studenten op de HAN zijn naast hun (voltijd) studie aan het ondernemen. Deze combinatie van studeren en ondernemen biedt unieke ervaringen en ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel studenten als de HAN. Toch is deze combinatie niet vanzelfsprekend.

Topondernemersregeling

Wat houdt de Topondernemersregeling in?

AFSTUDEREN / STAGE IN EIGEN BEDRIJF

Wil je afstuderen of stage lopen in je eigen bedrijf? HAN CvO maakt je tijdens jouw afstudeer- of stageperiode wegwijs in ondernemersland door afstudeerbegeleiding te bieden. Zo kan je tijdens het opstarten van je bedrijf terugvallen op een adviseur.

Afstuderen eigen bedrijf

Wat houdt afstuderen eigen bedrijf in?

HBO Take-off

Wil je de haalbaarheid van jouw innovatieve idee onderzoeken? Probeer de HBO Take-off subsidie te krijgen zodat je samen met een team van experts aan de slag kunt!

Workshops, trainingen & podcasts voor (student-) ondernemers

Training Business Innovatie

De training Business Innovatie bevat een introductie, drie kennisclips en een creativiteitsmethode in de laatste video, waarmee talrijke ideeën worden bedacht om tot vernieuwing van je business te komen.

Telefoons internationaal

START UP NIJMEGEN

Maandelijks aanbod van webinars voor (startende) ondernemers uit het Rijk van Nijmegen. Gratis deelname!

Mercator Launch: The Improve Programm

Heb je een innovatief idee, een ondernemersmentaliteit en wil je een eigen bedrijf starten? Pitch je idee bij éen van de businesscoaches en samen bepalen we welke track het beste bij je past.

Health Valley Academy

Aanbod van bijeenkomsten en workshops vanuit Health Valley Academy (i.s.m. partners) rondom life sciences & heallth.

BRISKR

BRISKR is het programma dat startups en kmo's ondersteunt om sneller te groeien en een grotere impact te hebben op health en high tech.

IK GA STARTEN: Podcasts voor startende ondernemers

Je ondernemersskills aanscherpen terwijl je onderweg bent? Beluister deze gratis podcast bomvol tips over belangrijke ondernemerszaken. Van je eerste klant vinden, startersaftrek tot je ideale uurtarief.

Ondernemersplein

Informatie, advies, webinars en video's van de overheid voor ondernemers door KVK, Belastingdienst, RVO, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties.

Telefoons internationaal

Benieuwd naar wat we voor jouw business kunnen betekenen? Boek zelf je afspraak.

De afspraken vinden online plaats via TEAMS.

Begeleider en student. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Joey Fennema, Karel Rietdijk
draw-cta-title

FENITAS™ MAAKT HET LEUK OM GEZOND TE ETEN! MET ONZE NATUURLIJKE KLEURSTOFFEN EET JE MAALTIJDEN IN ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG. VAN ROZE SUSHI TOT AAN BLAUWE NOODLES. EN DAT ALLEMAAL MET KLEURSTOFFEN GEMAAKT VAN FRUIT OF PLANTEN ZONDER ENIGE TOEVOEGINGEN.