Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Open Dagen, Proefstuderen etc.
 • 7jun
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00
 • 7jun
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • Meeloopdagen
  Plan nu een afspraak in

Jouw toekomst met de Master Sport- en Beweeginnovatie

Als master in sport en bewegen ben jij het antwoord op de vraag om verandering in jouw vakgebied. Of je nou in het onderwijs werkt, op een sportschool of bij een gemeente. Jij weet hoe je richting geeft aan sociale innovatie.

studenten zittend na sporten

Wat kun je worden met deze sportmaster?

Met de Master Sport- en Beweeginnovatie kun je veel kanten op. Je behaalt de titel van Msc. Je wordt sport- en beweeginnovator. In die rol kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een sportkoepel zoals een sportbond of NOC*NSF. Of ga jij aan de slag bij de overheid? Kies jij liever voor een functie binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO of HBO? Je kunt ook aan de slag binnen bij een gezondheidscentrum. Of ga jij liever aan de slag als zelfstandig ondernemer? Met deze mastertitel op zak ligt de wereld voor je open..

student legt uit bij bord

Adviesgesprek

Benieuwd of de Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie bij jou past? Dat kun je het beste zelf ervaren. Vraag een adviesgesprek aan met de opleiding. Of kom naar een Open Avond.

422066 master sport- en beweeginnovatie voltijd op papendal justin is docent met werkgroep studenten saskia en tristan 2022

Afgestudeerd | Master Sport- en BeweeginnovatieAn over haar Innovatie bij stichting Vitesse Betrokken

Afgestudeerden Msc sport vertellen over hun innovatieproject

 • Fitness 2.0: meer mensen aan het sporten

  Ronald Wouters is directeur van brancheorganisatie Fit!vak. De master helpt hem om Fitness 2.0 in de markt te zetten: een samenwerkingsproject tussen huisartsen, sportverenigingen en de fitnessbranche om meer mensen aan het sporten te krijgen.

 • Actieve leefstijl rolstoelpatiënten door handbiken

  Bewegingsagoog Tim Mullens ontwikkelde tijdens zijn master een innovatieproject om mensen met een lichamelijke handicap ook na hun revalidatie aan het sporten te houden. Handbiken om precies te zijn. Met zijn idee won hij zelfs de innovatie-award.

 • Sporten na revalidatie

  MSBI-alumnus Martin Fluit bedacht een innovatief concept om gewone fitnesscentra toegankelijk te maken voor mensen die uit een revalidatiecentrum komen. Zo kunnen zij dicht bij huis en tussen andere sporters verder bewegen.

 • Meer jongens aan de hockey om ‘scheefgroei’ in de sport te stoppen

  Boukje Smeets ontwikkelde een interactieve en motiverende hockeygame die jongens motiveert om te gaan hockeyen. De game moet straks ook inzetbaar zijn bij andere sporten met scheefgroei zoals volleybal en turnen.

Praktische info over de Master Sport- en Beweeginnovatie bij de HAN

Alles wat je moet en wilt weten over de Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie bij de HAN op Papendal, locatie Arnhem.

422101 master sport- en beweeginnovatie voltijd staande foto op papendal justin mano saskia tristan lopen bij atletiekbaan buiten 2022