Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 22nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00
 • Meeloopdagen
  Plan nu een afspraak in

Jouw toekomst met de Master Sport- en Beweeginnovatie

Als master in sport en bewegen ben jij het antwoord op de vraag om verandering in jouw vakgebied. Of je nou in het onderwijs werkt, op een sportschool of bij een gemeente. Jij weet hoe je richting geeft aan sociale innovatie.

studenten zittend na sporten

Wat kun je worden met deze sportmaster?

Met de Master Sport- en Beweeginnovatie kun je veel kanten op. Je behaalt de titel van Msc. Je wordt sport- en beweeginnovator. In die rol kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een sportkoepel zoals een sportbond of NOC*NSF. Of ga jij aan de slag bij de overheid? Kies jij liever voor een functie binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO of HBO? Je kunt ook aan de slag binnen bij een gezondheidscentrum. Of ga jij liever aan de slag als zelfstandig ondernemer? Met deze mastertitel op zak ligt de wereld voor je open..

student legt uit bij bord
Afgestudeerd | Master Sport- en Beweeginnovatie

An over haar Innovatie bij stichting Vitesse Betrokken

Ervaringen van sportmaster studenten en hun werkgevers

 • Merlijn Snijders, consulent Lekker Fit! Bij de gemeente Rotterdam

  Met zijn masterproject SmartBreaks probeert Merlijn overgewicht bij kinderen te verminderen. “Inmiddels ben ik een van de projectleiders. Die promotie heb ik echt te danken aan de masteropleiding. Ik kan en durf nu groter te denken.”

 • Annemarie Wulffraat, programmamanager Lekker Fit! bij de gemeente Rotterdam

  Annemarie is blij met Merlijns ontwikkeling. “Hij heeft een bredere kijk en denkt nu vanuit modellen en aanpakken die elders goed werken. Hij is een steeds nadrukkelijkere rol gaan spelen in ons overleg. Je merkt dat hij inhoudelijk gegroeid is.” 

 • Boukje Smeets, ontwikkelaar hockeygame

  Boukje ontwikkelt voor haar master een game om meer jongens aan het hockeyen te krijgen. “Ik leer doelen stellen, reflecteren en strategisch handelen. Met het onderzoek wat ik nu doe, maak ik straks de goede keuzes in de ontwikkeling.” 

 • Gabriëlle Van Doorn, projectleider diversiteit bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

  “Boukje is heel praktijkgericht. Dat is verfrissend, omdat onderzoekers de praktijk nog wel eens uit het oog verliezen. Ze is heel bewust bezig met haar onderzoeksmethode en heeft tijdens het onderzoeken en ontwikkelen al aan het draagvlak gewerkt.” 

Adviesgesprek

Benieuwd of de Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie bij jou past? Dat kun je het beste zelf ervaren. Vraag een adviesgesprek aan met de opleiding. Of kom naar een Open Avond.

61fba052-0cf9-11ee-b116-02565807075b master sport- en beweeginnovatie voltijd op papendal justin is docent met werkgroep studenten saskia en tristan 2022
draw-cta-title

Praktische info over de Master Sport- en Beweeginnovatie

Alles wat je moet en wil weten over de Voltijd Master Sport- en Beweeginnovatie bij de HAN op Papendal, locatie Arnhem.

66aaa1e8-0cf9-11ee-8cc9-02565807075b master sport- en beweeginnovatie voltijd staande foto op papendal justin mano saskia tristan lopen bij atletiekbaan buiten 2022
draw-cta-title