Dit is je studie

Belangrijke kenmerken van eigentijds onderwijs zijn: personaliseren van leren, aansluiten bij (leer)behoeften van leerlingen, zelfregie bij leerlingen en inzet van ICT. In de Master Ontwerpen van Eigentijds Leren ontwikkel jij je tot een innovatieve professional die eigentijdse onderwijsverandering gaat vormgeven.

studenten luisteren naar docent

Een Master van 2 jaar werken en lerenDe opbouw van je studie

In deze masteropleiding ben je bezig met analyseren, ontwerpen, organiseren, uitvoeren, monitoren, reflecteren, evalueren, onderzoek en passende kennisontwikkeling. De opleiding duurt 2 jaar en de totale studiebelasting is 60 ECT. Je hebt 1 dag per week een bijeenkomst, verder ontwikkel je je op je werkplek en werk je samen in de online leeromgeving. 

studenten schrijven op whiteboard

Onderwijs op maat Programma

De master heeft 5 belangrijke thema’s: pedagogisch-didactisch handelen, ontwerpen en organiseren van eigentijds onderwijs, monitoren en evalueren van de opbrengsten, professionele agency ofwel stuurkracht, en onderzoek. Meer weten? Vraag een adviesgesprek aan of mail de coördinator, Hennie.Komduur@han.nl.

Eigentijds onderwijs: wat houdt de HAN Master in?#askastudent

Kom goed beslagen ten ijs

Ga jij voor een master in onderwijs? Meer ICT in het onderwijs? Alles wat je wilt en moet weten over de deeltijd Master Ontwerpen van Eigentijds Leren

docent legt uit, studenten luisteren en lachen