Dit is je studie

In de volledig Engelstalige Master Molecular Life Sciences leer je wetenschappelijk onderzoek toepassen voor de ontwikkeling van producten voor bijvoorbeeld de farmaceutische industrie of biotechnologie. Je verdiept je o.a. in de immunologie, vaccin-, medicijn- en diagnostische testontwikkeling.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Een master van 2 tot 4 jaarDe opbouw van je studie

De deeltijd Master Molecular Life Sciences duurt minimaal 2 en maximaal 4 jaar. De gemiddelde studieduur is 3 jaar. Je hebt 1 dag per week les en 1 volle week in het najaar. Verder leer je in de online leeromgeving en vooral op je eigen werkplek. De studiebelasting is zo’n 20 uur per week. De totale studiebelasting is 120 EC'S. Deeltijdstudenten met voldoende werkervaring kunnen tot maximaal 33 ECT's aan vrijstellingen verwerven.

twee studenten lachen met laptop

Programma

Kom langs op de Open Avond

Weet je nog niet helemaal zeker of de master bij jou past? Kom gewoon een keer langs op de Open Avond van de HAN en maak kennis met de opleiding. Stel vragen over de studiebelasting en hoe je het beste je huidige baan kunt combineren met deze master. Heb je nog vragen over vrijstelling en toelating? Aarzel niet om je vragen te stellen. Je kunt ook altijd een dagje meelopen.

 

twee studenten overleggen

Kom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN deeltijd Master Molecular Life Sciences.

studenten luisteren in les