Dit is je studie

In de Master Leraar Algemene Economie haal jij je 1e-graads bevoegdheid. Je brengt jouw economiekennis op het niveau dat nodig is om les te geven aan de bovenbouw, je ontwikkelt je onderzoeksvaardigheden en vergroot je didactische kwaliteiten. Dat doe je in de les, maar vooral op je eigen werkplek.

studenten lachen

Een master met je onderwijspraktijk als rode draad De opbouw van je studie

Je hebt 1 dag per week les op woensdag. De opleiding bestaat uit verschillende modules waarvan je er veel ook als losse module kunt volgen. In overleg met de coördinator kun je je eigen volgorde bepalen. Meer weten over flexibel leren? Neem dan even contact op met de coördinator Henk Delger via Henk.Delger@han.nl. De totale studiebelasting is 90 EC. 

studenten overleggen

Programma

Keimpe Bloem, docent economie aan Het Rhedens in Rozendaal Ervaringen van studenten en werkgevers

“Deze opleiding heeft me inhoudelijk en didactisch verrijkt en de betrokkenheid van mijn leerlingen vergroot. Wat blijkt? Het werkt als je de leerlingen zelf laat bepalen hoe ze zich de stof eigen maken.” 

Er is geen omschrijving beschikbaar

Clemy Oomens, locatiedirecteur het Rhedens in Rozendaal Ervaringen van studenten en werkgevers

“Masters kijken meer vanuit een helicopterview naar wat de school nodig heeft. Dat zie je terug bij Keimpe. Hij neemt nu vaak het initiatief en komt met ideeën die verder gaan.”

Er is geen omschrijving beschikbaar

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN duale Master Leraar Algemene Economie

studenten luisteren