Dit is je studie

De deeltijdstudie Technische Bedrijfskunde aan de HAN duurt 4 jaar en telt 8 modules. Onderweg heb jij de touwtjes voor een groot deel in handen. Aan het einde van de rit ben jij hoe dan ook dé schakel tussen technologische innovaties en de inpassing daarvan in een bedrijf. Klinkt goed? Is het ook!


 • Sales engineer

  Naast techneut ben je ook marketingexpert. Omdat jij weet hoe techniek werkt, weet je die techniek of het eindproduct ook te verkopen. 
 • Quality Control Manager

  Binnen productieprocessen is constante kwaliteit altijd een belangrijke factor. Jij weet als geen ander hoe je dat voor elkaar bokst.
 • Project Manager

  Het aanpassen van een productie- of bedrijfsproces is vaak een flinke klus. Jouw technische en leidinggevende skills maken jou de juiste persoon.
 • Product Engineer

  Jij weet wat klanten willen. Je kent hun technische eisen en weet hoe je daaraan voldoet. Met oog voor kosten en efficiency, natuurlijk.

Klaar voor een baan in 4 jaar Jouw studie Technische Bedrijfskunde

De deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde aan de HAN duurt 4 jaar en telt in totaal 8 modules. In je propedeuse verken je in 2 basismodules de beginselen van het vak. In de hoofdfase staan er 5 verdiepende modules te wachten, waarvan jij er zelf 2 kiest. Voor je het weet, ben je vervolgens toe aan alweer de laatste module: afstuderen. Je diploma ligt al in de printer! 

Deel je eigen studie inKeuze is wel zo prettig!

Werken en leren, dat kan best pittig zijn. Relaxed dus, als je ook zelf keuzes kunt maken. In de hoofdfase kies je bijvoorbeeld zelf een module die past bij jouw situatie. De opleiding is hoe dan ook een mix van inspirerende modules en leren op je eigen werkplek. En na afloop heb jij je bachelor Technische Bedrijfskunde in de pocket.

Zo ziet jouw opleiding eruit! Programma

Al ervaring in huis?

Een opleiding doe je niet zomaar, ook niet in deeltijd. Wil je zeker weten of het iets voor jou is? Of misschien heb jij juist al ervaring en kom je in aanmerking voor vrijstellingen. Maak een persoonlijke afspraak en je weet meer! 

Volgende paginaWeet alle weetjes!

Alles wat je wilt weten over de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde aan de HAN