Dit is je studie

Je leert over inkoop, productie, transport en warehousing en je bent in staat totale bedrijfsprocessen te overzien en het functioneren van het bedrijf te verbeteren. In 4 jaar ontwikkel je je tot een moderne logisticus met veel praktijkervaring.


Informatie voor nieuwe studentenStuderen in coronatijd

Door de coronamaatregelen ziet de start van jouw 1e studiejaar er net even anders uit dan normaal. Je volgt bijvoorbeeld vaker lessen vanuit huis, omdat er maar een beperkt aantal studenten op de HAN mag zijn. Als 1e-jaarsstudent krijg jij wel voorrang om zoveel mogelijk lessen te volgen op de campus. Zo kunnen we elkaar leren kennen. Lukt dat niet, dan doen we er alles aan om het online zo goed mogelijk te regelen.

Je lessen starten in de eerste week van september en zullen online plaatsvinden. Als het goed is, heb je inmiddels van de opleiding informatie gehad over de lessen, de online lesomgeving en de boekenlijst. Ook heb je van de opleiding informatie gekregen over de introductieactiviteiten op 25 óf 27 augustus. Heb je dit niet ontvangen, neem dan contact op met: deeltijd.emr@han.nl of bel 026-3691300 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij zijn van 13 juli t/m 7 augustus afwezig i.v.m. de zomervakantie.  

Meer algemene informatie over de start van jouw studiejaar vind je op han.nl/starten-corona.

werken in de hal

Projecten in je eigen organisatieDe opbouw van HAN deeltijd bachelor Logistics Management

De bachelor Logistics Management is in 2 delen opgebouwd. De eerste 2 jaar volg je de Associate Degree Logistics Management. Hierin leg je een brede basis, ga je je verdiepen en doe je een Ad afstudeeropdracht. Na afronding van de Associate Degree ontvang je je Ad diploma Logistics Management. Daarna ga je verder met het 3e jaar van de bachelor Logistics Management. Omdat je eerst je Associate Degree afrondt, kun je er ook voor kiezen om na je 2e jaar een pauze in te lassen. In je 3e jaar volg je twee modules. Je laatste jaar staat in het teken van de minor en afstuderen. Elk studiejaar werk je aan projecten waarin je theorie en praktijk met elkaar verbindt. Deze projecten voer je uit binnen je eigen organisatie. Na je afstuderen ontvang je je bachelor diploma Logistics Management. Zo heb je aan het eind van de rit 2 diploma’s en een hele hoop ervaring. Ideaal!

werken in de hal

Kun je wat vertellen over de opleiding Logistics Management?Studenten die je voor gingen

Ontdek de modules van Logistics Management deeltijd Programma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding aanzienlijk inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.  

werken in de hal

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten over Logistics Management deeltijd. 

werken in de hal