Dit is je studie

Van experimenteren in het laboratorium tot het bestuderen van elementaire deeltjes: bij Leraar Natuurkunde aan de HAN is geen dag hetzelfde. Het is een flexibele deeltijdopleiding die je voorbereidt op een carrière in het onderwijs. Je hebt de ruimte om je studie deels zelf in te richten.


2,5 of 4 jaar studerenDe opbouw van de opleiding Leraar Natuurkunde deeltijd

Het programma van de studie is flexibel en modulair. Je volgt 8 modules van 30 studiepunten. Je kunt je persoonlijke leerroute en studieduur aanpassen op basis van je ervaring en vooropleiding. Tijdens een persoonlijk intakegesprek maken we hier in overleg een inschatting van. 

Bepaal zelf de volgorde van je studieFlexibele modules

De deeltijdopleiding Leraar Natuurkunde heeft 7 modules en een minor. De volgorde kun je zelf bepalen. Je krijgt een certificaat voor elke afgeronde module. Besluit je later om toch de hele opleiding te doen? Je kunt vrijstellingen aanvragen met de certificaten: ze zijn elk 30 studiepunten waard.

Ontdek de modules van Leraar Natuurkunde deeltijd Programma

Al ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.    

Volgende paginaPraktische informatie over jouw opleiding

Ontdek alles wat je wilt weten over de opleiding en hoe je docent natuurkunde 2e-graads wordt.