Dit is je studie

De Lerarenopleiding Duits deeltijd stoomt je in maximaal 4 jaar klaar voor een carriŤre in het onderwijs. Verkorte trajecten zijn mogelijk als jouw achtergrond zich daarvoor leent. Ook kun je de studie flexibel inrichten. Van deeltijdstudent naar onderwijsprofessional: ben jij er klaar voor?

vier studenten in klas lokaal

2 tot 4 jaar studeren:†De opbouw van de Lerarenopleiding Duits deeltijd

De deeltijdopleiding Leraar Duits duurt 2 tot 4 jaar en bestaat uit 8 modules. De opleidingsduur is afhankelijk van je vooropleiding(en) en werkervaring. Dit stemmen we af in een intakegesprek. In ieder jaar van je opleiding loop je stage.


Er is geen omschrijving beschikbaar

Bepaal zelf de volgorde van je studie:†Flexibele modules

De Lerarenopleiding Duits deeltijd bestaat uit 7 modules plus een minor. In overleg kun je enigszins schuiven met de volgorde van de modules. Je kunt zelfs verschillende modules - of delen daarvan - tegelijk oppakken. Volg je de verkorte route van 2 jaar, dan schuiven de modules in elkaar.

Student studeren

Studenten die je voorgingen:†Een dag uit het leven van deeltijdstudent Najima

Ontdek de modules van de deeltijdopleiding Leraar DuitsProgramma

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

docent luistert naar student

Volgende pagina:†Kom goed beslagen ten ijs

De antwoorden op al je praktische vragen vind je hier.

studenten zitten in grote grijze stoelen